Nejaké tipy na dovču v IT autom? Ubytovanie, pláže, zaujímavé miesta... chceme už konečne trošku poznávací výlet. Ďakujem
Kolegyna planovala poznavacku v Spanielsku s pomocou CHatGPT. Zadala presne datumy, kolko bude ludi, v akom veku a pod. a urobilo jej to celkom pekny itinerar.
@mirkaplechlova skus www.google.sk a www.mapy.cz. ps: sorry, ked ja zboznujem tieto extra lenive typy ludi, ktori nevedia, kam chcu ist, co ich zaujima, nedefinuju, kto ide na dovcu (seniori? rodina s detmi? particka kamosov?), ale chcu aby im cudzi ludia naplanovali tiptop dovolenku
@princezna_bosorka vidíš a oni ani len netušia kolko je za tým čas,energie...Hľadať,googlit ,čítať a plánovať.My sme si vždy tak sami podľa mapy hľadali ubytovanie ,kde chceme ísť co vidieť. Kde je lacné parkovanie atď.. Mám v okoli ľudí tohto "tipu".nájdi mi lacné a tem bol tak a tam a podobné..Ale ník nevidí že koľko musíme hľadať,čítať blogy a muž musí sa aj na cestu pripraviť. Hlavne ked chodime autom ako Grécko,Taliansko...nic nie je len tak. Aj pri dovolenkách cez cestovky treba lrn hľadať a vedieť co chcem a čo nie. Tak sú nato ľudia co ti komplet neplánujú dovolenky šité na mieru.
Ale aj to musíš vedieť čo chcete vy.
@mirkaplechlova
Skus si pozrieť Airbnb. Ja som byvala v Taliansku dva roku a aj som ubytovanie riešila cez to. plánujete byt len na severe ?