Prosim vas bol niekto na dovolenke v Taliansku autobusom?? Ktoru cestovku odporucate a dala sa cesta vydrzat? Dakujem
@katarinaba ďakujem
Kedysi dávno som bola na dovolenke v Grécku (pevnina) autobusom, zvládli sme v pohode, tiež do Talianska som šla busom do Bari (juh Talianska) zvládla som vtedy a asi aj teraz, ale môj muž by to asi nedal so svojimi 2 metrami 🙂
@lenka_aknel ?
@simkam2912 ja som bola aurobusom s dcerou ked mala 6v grecku pohoda. Cez turancar
@lenka_aknel ??? mas nejaky problem? Aspon sa vyjadri ako dospely clovek.
My sne sli do bulharska 21h busom,mne to nevadilo. Ja rada obzeram krajiny a tak. S detmi by som nesla,moje by tam vsetkym zozrali nervy ake su ukecane 🤣🤣 ale bratranec siel do bulharska busom s detmi. A v pohode.
Flixbus a Hotel/Dom/Apartman zabookovat samostatne, podla toho co chces.
@stvura to si chcela asi autorke napisat 🙂
@lenka_aknel co mas s mojou diakritikou??
4x som isla do Talianska na dovolenku autobusom. V pohode sa dalo vydrzat ale to som bola slobodna a bezdetna. Ale cestovali s nami aj deti a tie tiez v pohode vydrzali. Isli sme cez cestovku Lomnica tour
@lenka_aknel autorka som ja a ja som slovo,,dovca'' v prispevku ani nepouzila,pouzila ho pani,ktorá mi odpovedala na prispevok.
@lenka_aknel Viem. Ja sa pýtam, prečo ty riešiš moju diakritiku?
@simkam2912 pre mna by to bolo utrpenie, za mladi(akoze pocas skoly😃) sme tak boli vo francuzsku aj v taliansku, ale teraz pri lacnych letenkach by ma do autobusu nikto nedostal. Alternativa by bol pre mna mozno vlak, vnimam ho pohodlnejsi ako bus
Cestovku uz neporadim, lebo neexistuje, ale bola som busom dokonca aj na Sicilii. Aj v Taliansku. Aj v Spanielsku. A boli sme s malym dietatom, cca 3-4 roky v tych casoch mal, Spanielsko sme boli len dvaja dospelaci.
Ja mam rada cestu autobusom, syn bol maly - cize spratny - my sme to prezili v poriadku. Ked sme sli na Siciliu, stali sme 8 hodin v Monaku. Exo bol trochu dolamany, ale tiez to prezil.
V tych casoch sme si dovcu lietadlom nemohli dovolit, boli sme vdacni, ze vobec na dovcu ideme. Teraz je to lietadlo skor o pohodli. Ak by som opat nemala na dovcu lietadlom, autobus by vobec nebol problem, lebo ten pobyt pri mori mi za to stoji.
Pre mna je dovolenka k moru autom nepredstavitelna. Resp. ak by som nemusela soferovat, tak pohoda, ale soferovat tam aj spat - to nie, to radsej pocestujem po Slovensku. Aj riziko pokazenia auta ma odradza. Pri mori chcem mat co najmenej starosti.