Ahojte, pls co berete do turecka pre deti (konkretne 12m)? Prvykrat ideme, sebe som vzdy bravala cierne uhlie a paralen 😀 dakujem
rovnako ako @denden77 snad na vsetko, brala som panadol, nurofen (cipky aj sirup), burrowsove kvapky, occuflash kvapky, nasivin, dhapis gel, fenistil kvapky, enterol, smectu, octanovu mast, dezinfekcny sprej, panthenol, gel na zuby, alkoholove tampony, naplaste a to je tusim vsetko 😃 minuly rok nastastie sme nic nepotrebovali, to mal tesne pred rokom, tento rok sme vyuzili vsetko na horucku, hnacku a grcacku, chytil zial cosi asi este na letisku 🤷♀️
No baby to ste ma nepotesili 😀😀😀 dufala som v odpoved typu: “sibe ti? Ved tam su lekarne, co bude treba kupis tam, co sme priniesli islo neotvorene naspat domov”
tam maju lieky lepsie ako u nas a lacnejsie ja som tam kupula lieky domov fenistil na rany detinfeciu (uzasna je) mas na herpesy vsetko co zmyslis z liekov maju klidne ukazes nas liek na nete ucinnu latku
tak ked dieta zrazu chyti horucka ako nas tu, ze z nicoho nic 39 a k tomu hnacku, tak posledne co sa mi chce je zhanat autobus/taxik a utekat na trhovisko do lekarne ale tak ano aj to je cesta, ja som ten typ, co si vsetko vezme z domu ano aj plienky a nase prikrmy (aspon par pre istotu) som minuly rok brala 🤷♀️
doteraz som aj ja nosila vlastne zbytocne ani pri mori ani v horach ani na ziadnom pobyte, kde sme boli som nikdy nic nepotrebovala a sama sebe sa cudovala, ze na co to vlacim ale po tomto roku aj nadalej budem nosit 🙂 od maleho som tu crevnu virozu chytila ja, tak uz vidim ako muza posielam do tureckej lekarne a ja objimam misu s malym za zadkom alebo este lepsie muz pojde aj s malym do tej tureckej lekarne 😆
je pravda, ze su tam lekarne na kazdom rohu, aj lacnejsie lieky.. ale ako pise @petamich v sekunde ako zistim, ze dieta potrebuje daky liek, chcem ho mat hned po ruke 😁 my sme sa v nedelu vratili, nastastie nebolo treba pouzit nic.. ale min. rok mi ochorela v den odletu a to ma skoro slahlo.. akurat sme mali zbalene kufre, ze mame vypratat izbu, cize som bola fakt rada, ze mam lieky pri sebe 😁
Ja som vždy brala len niečo od teploty, ak by som potrebovala dať v noci, všetko ostatne sa dalo vždy kúpiť v lekárni priamo v rezorte. Čo sa týka hnačky, u nás sa malým bábätkom na hnačku nič nedáva, základ je aby dostalo dosť tekutín, pripadne pilo nejaký rehydratačný roztok, takže by som ani nemala čo brať. Pri mori je vlhko, výborný vzduch na dýchanie, nikdy mi tam decká neochoreli a ak aj niekedy išli s nádchou, tam ich prešla.
Lekárne sú všade ale tak to si ani sebe nemusela nič brať, nie? Čo spravíš ak ti dieťa v noci chytí teplotu alebo laryngitidu? Ja beriem všetko, na teplotu, srajdu, kvapky do očí, do uši...
Ok diky baby za reakcie, mame vsetko co sa spominalo, preistotu, ak by lekaren tam bola zavreta (sme ulicku od centra). Bravali ste aj nieco ine nez na dovolenku na Slovensku? Dakujem
pasy 😁😁😁
nic specialne mi nenapada 😊
@denden77 ano tie smad mezabudneme 😀😀
a kamoska teraz pisala, ze zabudla ohrievacku mlieka 🤣🤣🤣
vsetko 🤣🤣🤣
prisaham, ze tretina kufra boli lieky 🤦♀️😁
na bolest, horucku, hnacky, usi, oci, nos.. 🤣