ahojte maminy,chcela by som ist s malou 2 rocnou dcerkou na dovolenku do chorvatska autom,ale mam velky starch ako to mala vydrzi cez noc v aute ci bude spinkat ☹ lebo v postielke sa kruti hore dole,ja by som sa chcela opytat ako to mam urobit musi spat v autosedacke?neda sa nieco ine vyspekulovat aby proste mala pohodlie?ja som pocula ze sa da kupit nieco do auta,aby dietatko pohodlne spalo,ale neviem co to je...nevie mi niekto poradit?a ake mate skusenosti so spanim na inom mieste?my sme este nikde s malou neboli aj to raz na inom mieste a nespala mi ☹ treba ju aj nejako zaockovat?poradte prosim... 😉
@tina00 bojis sa dopredu a zbytocne. My sme zvladli chorvatsko s rocnym dietatom a cez den. Tiez som myslela ze to bude peklo a napodiv sa to dalo zvladnut. Minuly rok sme zvladli turecko so zivym a nespavym dietatom a ukazkovo zvladol aj letisko aj lietadlo.
Ak idete v noci autom tak uplna parada. To ze v postielke sa toci a kruti je ine ako spat v sedacke. Je velky predpoklad ze ti prespi celu noc. U nas boli kriticke krizovatky aby sa neprebrali. Chodili sme aj so synovcami odmalicka. Velakrat na hraniciach uz spali a zobudili sme v chorvatsku pred apartmanom.
Ockovat nemusis
@katy1979
@mummy01
A ked byva detom zle po ceste, co robit? Ja idem na testovaciu jazdu do Talianska o 2 tyzdne s malou (2r) a uz teraz mam z toho paniku, ze jej bude zle... z toho co bude tam ma hlava neboli, lebo spi v pohode vsade. Niekedy je jej zle aj ked vystartujeme z domu a to ideme iba do obchodu, sa jej proste daco nepaci tak sa vynervuje nenormalne zacne vrieskat a ide to... 🙂 A davat papat v zahranici detom?
@simca06022011 no ak jej byva zle tak bud homeo Coculine alebo teda kinedril...A papat som davala v poho co bolo v restike,mali sme polpenziu,iba UM som jej brala z domu a vodu sme pili iba balenu.
@tina00 neboooj ja 8marca letim so svojimi deťmi do Kanady 🙂 mala ma 4mesiace a druha 3 a pol roka a som v pohode 🙂 čaka ma 17hod let už aj s prestupmi a čakacimi dobami myslim že to bude ok Už som taku cestu absolvovala s dcerkou pred 3 rokmi ked mala 3mesiace a v pohode sme to zvladli.Boli sme v Kanade 3mesiace teraz ideme na 4mesiace a davala som zakladne očkovania plus na Rotavirus.Takže neviem či som Ťa trocha neupokojila
@mummy01 no skusim cocculine... podla navodu :P dakujem za rady 🙂 UM uz skoro nepije, ale urcite jej ho este zbalim pre istotu aj s nejakymi kasami a vyzivami 🙂
dakujem vam krasne za vase odpovede troska ste ma povzbudili a uz sa az tolko nebojim...a nevedeli by ste mi poradit nejake krasne miesto v chorvatsku??ale nechcem hotel!nejaky domcek?chcela by som ista na zaciatok len niekde blizko.dakujem vam martina 🙂
@tina00 my sme boli tiež zmalým ked mal 3 roky a bolo to fajn, tiež som sa obávala ale bolo to super malý pozeral pýtal sa na všetko a ked bol unavený zaspal. Neboj uvidíš že bude dobre my sme išli na Krk okolo polnoci sme vyštartovali malýsa zobudil lebo som ho obliekala tak som mu vravela že už ideme na dovolenku nespal skoro do 4 hodiny ráno. Stále sa čosi vypytoval a tešil sa . Potom zaspal spal celé rakúsko potom nespal až kým sme neprišli na miesto a stále sa tešil že ide k moru . Aj minulý rok to bolo tak isto to mal 4 roky a isli sme na Bašku vodu a to je moc daleko ale zvládal to lepšie než mi všetci. Neboj sa bude to ok. V aute sa unaví a bude spat. Potom niekto dáva aj to coculine či ako sa to píše alebo prometazin taký sirup moja sesternica to dáva
@tina00 neboj sa tolko...my sme boli v chorvatsku ked mala dcerka 2 roky,v noci spala v autosedacke ale iba 4hodinky,inak sme sa rozpravali a mali sme vela zastavok.Tam spala uplne v poho v cestovnej postielke,tiez to bola jej premiera spat na inom mieste...a este sme ju tam aj od plienok oducili 😀
K tek autosedacke-moc nespekuluj,je nebezpecne ju do nej nedat a deti su velmi prisposobive a ked bude unavena tak sa vyspi aj v sedacke.