Dovolenka 2025

natalka1919
13. okt 2024

Ahojte, od kedy zvyknú dávať cestovky kartago, hydrotour, koala dovolenky, ponuky na letnú sezónu 2025?

bosorkabb
13. okt 2024

Cca od novembra.
Iné aj skôr.

ktobytobolpovedal
13. okt 2024

Paci, tento tyzden som im pisala, satur uz ma vyhodene, hydrotour mi odpisali, ze niekedy v oktobri, prelon oktober/november

muchotrafka298
13. okt 2024

V novembri uz je vacsinou cela ponuka u tych velkych CK. Niektore davaju postupne. Ak chces napriklad rodinnu izbu, tak je dobre si to zakupit co najskor ten zajazd, pretoze tieto izby su prve predane.

zobaka
13. okt 2024

v decembri som kupovala cez Kartago, boli sme v juni, ale toľko problemov ktorymi som sa brodila od nakupu, uz sa normalne bojim kupit first minute dovolenku, ci clovek vobec prezije🙃 ale cenovo vysla super, bola tip top

oliverceky
13. okt 2024

@zobaka joj a aké ste mali problémy?

bosorkabb
13. okt 2024

@muchotrafka298 potvrdzujem. Berieme rodinnú izbu a tých je málo a veľa ich je rýchlo fuč.
Inak už máme kúpenú aj zaplatenú dovolenku na budúci rok. Pred týždňom som riešila. Práve pre rodinné izby.

oliverceky
13. okt 2024

@bosorkabb Happy Travel zacal predávať Turecko už v polke augusta a teraz už ceny stúpajú

zobaka
13. okt 2024

@oliverceky kopec zdravotnych problemov, uz som ju chcela zrusit, mozno som si to aj privolala, lebo som sa bala, ci sa daco nepokasle za pol roka byt ready na dovolenku, ale clovek nema na vyber, ked uz v januari musi oznamit terminy dovoleniek 🙄

bosorkabb
13. okt 2024

@oliverceky tak sú výnimky. Ale vädsina ešte nemá.

luciq1
13. nov 2024

@bosorkabb platila si plnú sumu ? Neplatila si len zálohu?

bosorkabb
14. nov 2024

@luciq1 len zálohu. Ale viem koľko budem platiť.

onedaynick
14. nov 2024

@bosorkabb väčšina 🙂

bosorkabb
14. nov 2024

@onedaynick áno máš pravdu 🤫niekedy je to v rýchlom písaní inokedy mojou slovenčinou.