Ahojte, od kedy zvyknú dávať cestovky kartago, hydrotour, koala dovolenky, ponuky na letnú sezónu 2025?
V novembri uz je vacsinou cela ponuka u tych velkych CK. Niektore davaju postupne. Ak chces napriklad rodinnu izbu, tak je dobre si to zakupit co najskor ten zajazd, pretoze tieto izby su prve predane.
v decembri som kupovala cez Kartago, boli sme v juni, ale toľko problemov ktorymi som sa brodila od nakupu, uz sa normalne bojim kupit first minute dovolenku, ci clovek vobec prezije🙃 ale cenovo vysla super, bola tip top
@zobaka joj a aké ste mali problémy?
@muchotrafka298 potvrdzujem. Berieme rodinnú izbu a tých je málo a veľa ich je rýchlo fuč.
Inak už máme kúpenú aj zaplatenú dovolenku na budúci rok. Pred týždňom som riešila. Práve pre rodinné izby.
@bosorkabb Happy Travel zacal predávať Turecko už v polke augusta a teraz už ceny stúpajú
@oliverceky kopec zdravotnych problemov, uz som ju chcela zrusit, mozno som si to aj privolala, lebo som sa bala, ci sa daco nepokasle za pol roka byt ready na dovolenku, ale clovek nema na vyber, ked uz v januari musi oznamit terminy dovoleniek 🙄
@oliverceky tak sú výnimky. Ale vädsina ešte nemá.
@bosorkabb väčšina 🙂
@onedaynick áno máš pravdu 🤫niekedy je to v rýchlom písaní inokedy mojou slovenčinou.
Cca od novembra.
Iné aj skôr.