Ahojte. Zaciname vyberat dovolenku na leto. Mame 2 chlapcov - v lete 6 a 1 rok. Pojdeme este 2 dvoma rodinami - deti vsetko do 7rokov. Co by ste nam odporucili z vlastnych skusenosti? Destinacia asi Grecko, Spanielsko, Cierna Hora, Taliansko... Najlepsie hned pri plazi ;) zaroven sa nam pozdava jeden hotel na Mallorce - Beverly Playa. Nemate skusenost?
@simca2410 ahoj. No nas vysla 2 dospely a dieta 5 tokov. Nieco okolo 1800e hotel v tichsej casti Laganas priamo na plazi, all inclusive. Nie je to podla mna vela, lebo ked Bulharako vychadzalo okolo 1500. Tak toto bol taky peiemer. Inak ako veci v obchodoch baroch ta super ceny
My sme boli na korfu hotel sandy beach.. Hned pri plazi, slovensky animator, bazeny s toboganmi, kazdy vecer program v amfiteatry. Pozvolny vstup do mora, pieskova plaz.
Beverly Playa je v Paguere, hotel je fajn, aj keď nie celkom bezbariérový, pokiaľ sa pamätám, na izbu dovolia len jedno dieťa. Paguera má 3 pláže, práve tá pri hoteli veľmi vhodná pre deti nie je. Pre deti skúste strediská na východnom pobreží.
Španielsko na môj vkus zatiaľ vychádza celkom draho, čo som zatiaľ pozerala nejaké tie ponuky. Osobne som skôr za Grécko, to je aj cenovo dostupnejšie, aj pláže pekné 🙂