Dovolenka 2017 - Turecko, Egypt

kikina84
3. apr 2017

Ahojte..rada by som vedela kam sa tento rok chystate na dovolenku,ci si trufate aj na Egypt,Turecko,pripadne ine krajiny..
A ake rezorty sa vam pacia, hladam hlavne rezort co je blizko plaze, s nejakymi smyklavkami,pripadne toboganmi..a kde to je ako tak bezpecne a samozrejme cenovo dostupne..3 hviezdy uplne stacia ak je hotel na urovni..
A aby sa dalo v okoli robit nieco s deckami..nejake delfinarium, zoo, alebo plavby lodkou..skratka nejake cinnosti...

Ďakujem pekne

PS: hodte pripadne aj fotku plaze a mora,pripadne hotela kde sa vam pacilo,nech si to vieme troska predstavit 🙂

lucky7
3. apr 2017

Ja osobne by som nesla do Egypta ci Turecka...v minulosti som bola v Egypte, Jordansku, Izraeli..ale teraz by som tam uz nesla. Ako miesto na dovolenku by som Ti poradila juzne Taliansko a region Puglia. Je tam velmi krasne, bolo to popisane ako talianska California, fantasticke jedlo. Okrem pobytu pri mori su tam aj velmi pekne miesta na pozretie - napr. Alberobello so svojimi trulli (take kuzelove domceky), krasna je Gravina in Puglia a susedna Matera (ta patri do dalsieho regionu), Bari, Lecce..

1marek
9. apr 2017

... ahoj my letíme 2.9. z Košíc do Turecka Hotel Gloria Golf Resort v Beleku, dobrý je pre deti aj Gloria Verde Resort, super cenu má ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA tiež v Beleku
https://www.hydrotour.sk/katalog-leto-2017/ture... Hydrotour má teraz zľavy až 45% a veľký výber 🙂

maryem
7. máj 2017

@lucky7 bola si aj v Bari a tychto južných castiach? Dá sa aj nemecky či anglicky dohovorit?

lucky7
10. máj 2017

@maryem V Bari a v Pugli som bola niekolkrat (moj partner je z tohto regionu), potom som bola v Basilicate a na Sicilii. Ale najviac sa mi paci zrovna Puglia, lebo su tam zaujimave miesta, krasne plaze a jedlo je tam fantasticke (ich focaccia pugliese, panzerotti, tette di suore, burrata, stracciatela atd)..Po anglicky by si sa mala bez problemov dohovorit (aspon takou zakladnou), po nemecky asi nie.

maryem
10. máj 2017

@lucky7 super, dakujem za info. Ked pozeram referencie na ubytovanie, takmer vsetko je v taliancine, hoci na medzinarodnom portali.. a aj som niekde zahliadla, ze malokto vie inak ako taliansky.. Takze ma to zmiatlo.
Sicilia je asi viac medzinarodna, vsak?

lucky7
16. máj 2017

@maryem Na Sicilii som bola v Palerme a Corleone, v Palerme som sa dohovorila po anglicky bez problemov.

kikina84
autor
16. máj 2017

Baby mi sme nakoniec zvolili Bulharsko..našla som hotel s toboganmi a hlavne fakultatívne výlety pre decká sú tam s na okolí sa dá veľa robiť..v cestovke mi Egypt neodporúčali pokiaľ nechceme byť len v rezorte..tak sme vybrali toto a mám dušu na mieste 🙂

tucniacka11
14. júl 2017

@lucky7 a ako chodíš do tej Puglie, lietadlom?

lucky7
25. júl 2017

@tucniacka11 Bývam v strede Talianska a priateľ má dodávku..ale raz som tam išla aj letecký že Ríma do Bari.

mischel123
26. júl 2017

Ahojte, planujeme ist do Turecka a nevieme sa rozhodnut medzi hotelmi: Alhambra palace a Dragon royal. Prosim vas neboli ste niekto v nich? Dakujem velmi pekne 🙂

martina7905
26. júl 2017

My letime 4.8 egypt makadi beach oasis tesim sa moc moja prva dovolenka

mischel123
31. júl 2017

Ahojte, tak sme sa rozhodly ist do Side, hotel Alhambra Royal Palace, ideme 5.8.2017, idete este niekto v tomto termine? Ideme cez hydrotour. Prosim vas na ake fakultativne vylety sa oplati ist? Dakujeme 🙂

lolllka
11. aug 2017

Chystáte sa niekto 12.8..Do Turecka? Lara- titanic?

achjajcoto
30. aug 2017

Ide niekto v septembri do Egypta?

baryana
3. júl 2018

@mischel123 ahoj.mozem sa ta spytat,ako ste sa mali v royal alhambra min rok? Hladam dnes cely den a uz neviem,ktory vybrat. Vdaka

mischel123
9. júl 2018

@baryana ahoj, alhambra bol super, hlavne pre deti, kolotoce, atrakcie, jedlo vyborne, nemam co vytknut, odporucam 🙂

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maminecka2
29. mar 2019

Ahojte, nemate nahodou skusenost s tymito hotelmi:
Hotel Malikia Resort Abu Dabbab
Hotel Jaz Makadi Oasis Resort
Dakujem.

kikina84
autor
29. mar 2019

@maminecka2 my ideme malikia zaciatkom jula..😊

martina7905
29. mar 2019

@maminecka2 jaz makadi sme boli my a bolo super určite sa tam vrátime ešte

maminecka2
29. mar 2019

@kikina84
@martina7905 Jej baby, potesili ste ma. Rozmyslame nad nimi, maju prijatelne ceny, ideme s tromi detmi a babkou, tak snad bude Egypt v pohode. Malikia je trochu lacnejsi, tak zvazujem ci cena odpoveda aj kvalite, ci ani nie 🙂

kikina84
autor
30. mar 2019

@maminecka2 za mna osobne,uprimne na hotel nikdy nejak extra nepozeram..tam v podsate len prespime a aj tak labzujeme..samozrejme nejake kriteria splnat ma a co sa tyka stravy nie sme narocni,pokial neumreme od hladu tak to staci 😀,kedze od Egypta sa nejake male divy nedaju ocakavat ak ma clovek omedzeny rozpocet..Nas tento hotel oslovil hlavne kvoli zatoke kedze sa ideme potapat a snorchlovat a mame uz aj rezerve par vyletov na more kde sa budeme potapat..takze v tomto pripade nam ide skor o oblast ako hotel..Ale hotel ako taky vyzera fajn,aj resort je pekny navyse ma aj par toboganov co je super pre decka ak budu chciet prestriedat more s niecim inym..tesime sa ♥️

maminecka2
30. mar 2019

@kikina84 Dakujem 🙂. My ideme s troma malymi detmi, takze budeme iba v rezorte, mozno max. vylet tou lodou s presklenym dnom, tak ma to zaujima 😀. Prave tobogany sme hladali, chalani uz ine nechcu 😝. A najstarsi sa samozrejme tesi na snorchlovanie. Este sa rozhodujeme, ci priplatit a zostat uz 14 noci, potom to uz vychadza na noc dost dobre. Len sa trochu bojim zdravotnych komplikacii, deti aj na Cypre chytili virozu- teploty, vracanie, pekne postupne... Uz teraz im vysvetlujem ze ziaden lad v drinkoch nebude 🤣.
A este premyslam ci priplatit poistenie storna zajazdu.

maminecka2
31. mar 2019

@martina7905 Prosim Ta, chodili ste aj toho aquaparku? Ja som az teraz zistila ze je to 3 km vzdialene, co neviem ci bude dobre s troma malymi detmi.

martina7905
31. mar 2019

@maminecka2 áno boli sme tam je to v cene chodí tam autobus každú pol hodinu ale mne sa tam nepáčilo hrozne veľa ľudí

maminecka2
31. mar 2019

@martina7905 Dakujem 🙂

aviska
29. júl 2024

@mischel123 ahoj mozem sa opytat na dovolenku v tomto.hoteki hlavne co sa tyka hluku po 20tej ked chcem dat deti spat? Je to moc pocut na izbu? A boli ste teda spokojní?

mischel123
30. júl 2024

@aviska ahoj, nam sa tam velmi pacilo, ale bolo to pred 7 rokmi, tak neviem ako je to tam teraz 😅