Ahojte, chystate sa niekto toto leto do Albanska?
Ale mate uz niekto skusenosti s dovolenkou v Albansku.
@kentoska http://www.tripadvisor.es/Hotel_Review-g801297-... , mam to v spanielcine, ty si vpravo hore prehod jazyk na aky rozumies
Aha uz si spomínam ,tieto recenzie som videla. Uvidime ako to dopadne ,potom napisem recenziu 🙂
koľko trvá cesta do Albánska autobusom z napr. KE?
@kentoska my sa toho roku chystame 🙂 mate niekto nejake triky a dobre rady? 🙂
@tomiholjubavi aj prenas je to novinka,tak sa nechame prekvapit a dufam ze aj ocari 🙂
Ked sa podari, tak by sme sli tento rok do Albanska, chcem pockat na nejake tie recenzie, hlavne spoznat nieco nove 🙂
@tomiholjubavi ved to, zvedavost je velka 🙂 no a CK este vela zajazdov neponukaju, resp. clovek caka na tie prve turnusy co pridu a odidu a podelia sa o svoje dojmy.... 😀
@hemetre
@tomiholjubavi
Ja zatial co som si pisala na forach s dovolenkármi co uz boli v Albansku,tak maju len dobre skusenosti a dobre odporucania.
Do krorej oblasti sa chystáte vy ?
Pocula som o Albansku...my sme boli v 2008 na vylete s Ciernej hory a bola sranda 😉
dobrý večer,ak by ste chceli, obratte sa na mna, mam cestovnu agenturu, pomožem,poradim,vybavim a maminky z konika maju zlavu 🙂
elena
www.aztravel.sk
My sme boli vlani - autom 16dňová tour Chorvátsko, Čierna Hora, Albánsko, Macedónsko a Albánsko vrelo odporúčam - Campari za 2 € a tak :D :D :D ale nie, išli sme tam s príšernými obavami vzhľadom k tomu, že sme ho prejazdili krížom krážom, ale v pohode - špina asi tak ako Taliansko, Španielsko, Grécko, ľudia veľmi veľmi milí, ubytko čisté, strava super 🙂