Dovolenka 2014 v Albánsku

kentoska
20. máj 2014

Ahojte, chystate sa niekto toto leto do Albanska?
Ale mate uz niekto skusenosti s dovolenkou v Albansku.

sue
20. máj 2014

My sme boli vlani - autom 16dňová tour Chorvátsko, Čierna Hora, Albánsko, Macedónsko a Albánsko vrelo odporúčam - Campari za 2 € a tak :D :D :D ale nie, išli sme tam s príšernými obavami vzhľadom k tomu, že sme ho prejazdili krížom krážom, ale v pohode - špina asi tak ako Taliansko, Španielsko, Grécko, ľudia veľmi veľmi milí, ubytko čisté, strava super 🙂

kentoska
autor
20. máj 2014

@sue No my ideme do hotela s all inclusive a animatorom,ale je to nieco noveho a este vela informácii nieje.Dakujem za info 😉

sue
20. máj 2014

@kentoska odporúčam určite sa vybrať na výlet - je to nádherná krajina, aj keď šoférovať po Tirane je o držku 😀 😀 😀 (idete niekde okolo Durres?)

magdus999
20. máj 2014

@kentoska aj my veľmi rozmýšľame nad touto krajinou, ísť autom a z domu zabezpečiť hotel s all inclusivom..... no sama som zvedavá 🙂

kentoska
autor
20. máj 2014

@magdus999 my ideme hotel Rafaelo,je tam slovensky animator,tak dufam ze bude dobre.Ocakavania samozrejme nemozme mat ako v Egypte,ale si myslim ze bude aj tam nieco nove a pekne.

kentoska
autor
20. máj 2014

@sue my ideme do shengjinu,to je od hranic cca 50km,ale na vyletik sa chystame.Dakujem ti za tvoju spravu,upokojila si ma v mojich pochybnostiach a zaciname sa tesit na dovcu 😉

tenerifka
20. máj 2014

@kentoska Citala si recenzie na Tripadvisore? Nevyzera to velmi dobre......

tenerifka
20. máj 2014

@kentoska mam na mysli hotel

kentoska
autor
20. máj 2014

@tenerifka Vies mi poslat link na tu stranku?

kentoska
autor
20. máj 2014

@tenerifka Aj ked ja velmi na recenzie nedavam,lebo aj na bulharsko a Egypt co sme boli sa nasli experti,co videli len chyby .Tak zatial mam skusenosti,ze recenzie zleee a my sme boli spokojní .

tenerifka
20. máj 2014

@kentoska http://www.tripadvisor.es/Hotel_Review-g801297-... , mam to v spanielcine, ty si vpravo hore prehod jazyk na aky rozumies

tenerifka
20. máj 2014

@kentoska kazdy mame iny prah narocnosti, aj mne sa to uz stalo, a takisto aj naopak, hotel, ktory mal 99% spickovych recenzii pri nas zlyhal.....

kentoska
autor
20. máj 2014

Aha uz si spomínam ,tieto recenzie som videla. Uvidime ako to dopadne ,potom napisem recenziu 🙂

jazminn
28. máj 2014

koľko trvá cesta do Albánska autobusom z napr. KE?

kentoska
autor
30. máj 2014

@jazminn No to presne neviem ,ale pocitam tak okolo 20 hodin.

tomiholjubavi
6. jún 2014

@kentoska my sa toho roku chystame 🙂 mate niekto nejake triky a dobre rady? 🙂

kentoska
autor
6. jún 2014

@tomiholjubavi aj prenas je to novinka,tak sa nechame prekvapit a dufam ze aj ocari 🙂

hemetre
6. jún 2014

Ked sa podari, tak by sme sli tento rok do Albanska, chcem pockat na nejake tie recenzie, hlavne spoznat nieco nove 🙂

kentoska
autor
7. jún 2014

@hemetre My ideme 17.7-ked sa vratime,podelim sa o skusenosti a zážitky 🙂

tomiholjubavi
7. jún 2014

@kentoska
@hemetre my ideme na konci septembra..uz sa tesim..ale zaroven mam aj zvedavost... 😕 ze ake to bude 🙂

hemetre
7. jún 2014

@kentoska noo to sa potom ozvem, som zvedava ako tam je, co sa tyka sluzieb, cistota , more a atd..a hlavne nejaky ten prvy dojem 😉

hemetre
7. jún 2014

@tomiholjubavi ved to, zvedavost je velka 🙂 no a CK este vela zajazdov neponukaju, resp. clovek caka na tie prve turnusy co pridu a odidu a podelia sa o svoje dojmy.... 😀

kentoska
autor
7. jún 2014

@hemetre
@tomiholjubavi
Ja zatial co som si pisala na forach s dovolenkármi co uz boli v Albansku,tak maju len dobre skusenosti a dobre odporucania.
Do krorej oblasti sa chystáte vy ?

hemetre
7. jún 2014

@kentoska sama este neviem kam, pozerala som ten hotel rafaelo, nevyzera zle, uvidim co ponuknu CK - tak nejaky ten last minute urcite, len sa zbalit a frcime.

kentoska
autor
7. jún 2014

@hemetre My ho uz mame kúpený od januara 🙂 Uz sa tesíme ,kedy pride ten den Dovolenky 😉

cukroska
9. jún 2014

Pocula som o Albansku...my sme boli v 2008 na vylete s Ciernej hory a bola sranda 😉

cukroska
9. jún 2014

@kentoska to súhlasím...100 ludi sto chuti...a niekto caka konfort aj tam kde nema byt...😀tiez recenzie beriem s nadhľadodm...vzdy vravim,že niekto hľadá chyby aj tam kde nie sú 😉

elenapol2
17. jún 2014

dobrý večer,ak by ste chceli, obratte sa na mna, mam cestovnu agenturu, pomožem,poradim,vybavim a maminky z konika maju zlavu 🙂
elena
www.aztravel.sk

pokito
22. jún 2014

@kentoska my ideme v auguste lezhe, shengjin... Na vyletik odporucam Lac (ak ste veriaci) a Kruje. To mate v podstate blizko 🙂

kentoska
autor
22. jún 2014

@pokito No ale my ideme autobusom ,nie autom.Neviem ci su tam fakultatívne .Cim su zaujimave tie miesta co ste mi napísali.