Ahojte, obraciam sa s prosbou o nejaku radu, som rozvedena, s mojimi detmi (13, 16r.) chceme ist na dovolenku, najlepsie letecky ale autobusom/vlakom tiez nemame problem, co sa financii tyka, chceli by sme do tych 1000-1500€, nieco pri mori ale zaroven aj spoznavanie... Chceme ist niekedy v polke jula, rozmyslame nad cestovkou, ale oplati sa? Pripadne nejaka rada ako najst?
@emqfashion autobusom do Chorvatska alebo Talinaska, apartman alebo camp.Ale pocitaj s vydavkami extra na stravu. Ak nemas s cestovanim na vlastnu past skusenost, zacala by som s cestovkou. Ono v strede jula rovnako ako v auguste je najvyssia sezona, ak by ste mohli ist pomimo, tie ceny idu na polovicu, ale deti su skolopovinne, tak sa to neda.
a bavime sa samozrejme o dovolenke na 1 tyzdeñ
@emqfashion No neviem to nemas ani na Tatry a ten16r. je uz brany ako dospely
v tomto vekovom rozlozeni to uz je pre vacsinu cestoviek ako traja dospelaci....
realne za tie peniaze nehrozi, cez cestovku v tom case 2500-3000 letecky (ale ratam aj vydavky ako vreckove vo miniete pomimo)
je to najvyssia sezona
tak bulharsko by si snad ultra last minute nasla (ak bude) do 1500 letecky (odchod z dna na den)
alebo busom chorvatsko v apartmanoch ze budes varit, detto v taliansku
a mimo cestovky si neskusala? letenky sa daju kupit pomerne lacno, ale odporucam priamo cez letecku spolocnost. ubytovanie cez booking, kde si vies spolahlivo pozriet, ci to je overeny ubytovatel a ci je ubytovanie dobre alebo nie. takto sme boli v Pule aj kusok od Primostenu (ale oba razy autom). minuly rok som bola s detmi sama na vlastnu past v Zahrebe, sice len na par dni a ked som si preratala nas vylet s ponukou cestovky, tak nebolo o com - isli sme letecky, ranajky sme si kupovali v miestnom obchode, obedy sme riesili v meste a vecere ako kedy - bud "suche" alebo sme boli na pizzu alebo nieco. ak mas cas a si trosku clovek, ktory sa neboji dobrodruzstva, tak urcite bez cestovky a naplanovat si to cele sam. nemas sice all inclusive so svedskymi stolmi, ale 1000-1500 je fajn rozpocet na dovolenku na vlastnu past 🙂
@emqfashion Ahoj,zadaj do vyhľadávača na Invii vaše dáta = koľko osôb, termín, požadované stravovanie, odkiaľ chcete odlietat,max.sumu, ktorú ste schopní zaplatiť a vyhodí ti to všetky možnosti. Myslím,že by ste sa cenovobmohli zmestiť napr. do Tuniska, Bulharska, Egypta, prípadne Albánska.
Ak budeš chcieť, môžem ti to večer kuknúť,ak sa v tom nevyznáš.
Podľa mňa do tej ceny úplne bez šance :-/
@emqfashion kukni Turancar, dá sa autobusom do grecka na 9 noci pre troch cca za 1200€ dokopy ale bez stravy.. môžte si varit 🙂 odporucam ich
S lacnými letenkami už toto leto asi rátať nevieš. Možno skús nočný vlak z Viedne do Ríma, to by vám ešte vyšlo. Nejaké airbnb v Ríme, máte spoznávanie a aj k moru viete zbehnúť. Alebo varianta autobusová doprava do Rimini a tam hotel s raňajkami cez CK, tiež by sa možno ešte dalo. Pripadne vlakom Chorvátsko a nejaký apartmán cez airbnb. V Splite máte čo pozerať a je tam piesková pláž.
Mi ideme busom do Talianska s eurocarom, 2+2(16a14) za 1300bez stravy kvôli alergiám, ale lepšie ponuky sa podľa mňa rýchlo míňajú
Šla by som do niekoľkých cestoviek, povedala svoje predstavy/možnosti a poprosila o nejaké ich návrhy, možno motyka vystreli, ale s týmto rozpočtom skôr rataj s autobusom než s lietadlom.
@jaja20 ak by si bola taka zlata, bola by som rada 🥰
Mne tento týždeň volal známy, ktory pracuje v CK, či nechceme skočiť do Egypta, all inclusive za 350e na osobu už komplet cena. Ale odlet bol už o 2 dní. Takže aj Last minute sa stále oplatí. Len v lete to bude možno ťažšie zohnať.
@emqfashion Poobede ti to pozriem 🙂
@danulicek pisem Ti sukromnu spravu
Letecky, pri mori, v hlavnej sezone,pre 3 ľudí s týmto vekovým zložením a v rozpočte aký píšeš.. Jedine ak sa stane zázrak.