Dovča

hellwant
9. jún 2022

Tak čo damy(aj páni😁), už odpočítavate? My ešte 22 dni do odletu, veľmi sa tešíme. Syn ruka v sadre, ale za 12 dni mu ide dole-našťastie.
Mavate baliace stresy ako moja žienka? Mate všetko nakupene? Opaľováky, topanky do vody(ak idete k moru a su skaly), či nove plavočky-ta moja vždy musí jedny nove pred dovolenkou kupiť...jednoducho ženy...mne stačia jedny 5 rocne a jedny 2 rocne😅
Čo si zvyknete z dovoleniek priniest na pamiatku?
Prajem pekný deň🏝

knaza
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hellwant
autor
9. jún 2022

@knaza Diky, s tou mojou sa den pred odletom vzdy jemne pohadam kvôli baleniu, lebo je nervozna a rype do mna, lebo nevie, co by este pribalila a pritom jej do toho nekecám😁
Ideme na Krétu, tak snad nechytine kvôli vlnam- ktorymi je vraj Hersonissos znamy- 7 dni zakaz byt v mori🤔

bessie12
9. jún 2022

@hellwant my ideme tento rok na Slovensko. Za 2 dni cestujeme a ja som este ani nezacala balit. 😁 Nervozna som az az, ale nielen kvoli cestovaniu. Pre priatela je to premiera, este na Slovensku nebol. Ideme na 3 tyzdne. 🙂

hellwant
autor
9. jún 2022

@bessie12 Ak sa smiem opytat, odkiaľ je priateľ? Užite si to.

bessie12
9. jún 2022

@hellwant priatel je Holandan. Na druhy rok by som chcela ist na Korfu alebo Madeiru. Ale viac ma lakaju holandske ostrovy.

nicole003
9. jún 2022

Ani nie, aj ked sme isli na 2 tyzdne do Chorvatska tak mi stacilo sa spakovat dva dni vopred,sme traja. Manzel sa nikdy nestazoval tak hadam pohoda. Mne tiez postacia 2 plavky, nosim kym sa da. Na 10 minut peškom mame Vah takze tam na zvysok leta mi postacia aj stare plavky 😁 buduci mesiac vsak ideme pozriet Muransku planinu na 5 dni. Tohto roku more nebude. Na dovolenke si vacsinou kupim magnetku, šálku-klasika. Ale ked sme boli vo vyrobni vyrobkov z oliv tak olej a mydielka. Muz s dcerou zbierali musle....prijemnu dovolenku prajem

sense
9. jún 2022

Den pred dovolenkou zabalím dcéru, seba, odlasim postu a je to žiadne stresy...

hellwant
autor
9. jún 2022

@nicole003 Super, vďaka aj vam. peknu dovcu prajem

hellwant
autor
9. jún 2022

@sense Este to tak tej mojej vysvetlit😁

sense
9. jún 2022

@hellwant tak s tym ti neporadim to je asi povahou alebo cvikom 😂 neviem ako casto chodite na dovolenky alebo oredlzene vikendy, ale ja som zvyknuta. Obcas nieco zabudneme ked ideme autom ale to nevadi este nikdy nam nic nechybalo