Tak čo damy(aj páni😁), už odpočítavate? My ešte 22 dni do odletu, veľmi sa tešíme. Syn ruka v sadre, ale za 12 dni mu ide dole-našťastie.
Mavate baliace stresy ako moja žienka? Mate všetko nakupene? Opaľováky, topanky do vody(ak idete k moru a su skaly), či nove plavočky-ta moja vždy musí jedny nove pred dovolenkou kupiť...jednoducho ženy...mne stačia jedny 5 rocne a jedny 2 rocne😅
Čo si zvyknete z dovoleniek priniest na pamiatku?
Prajem pekný deň🏝
@knaza Diky, s tou mojou sa den pred odletom vzdy jemne pohadam kvôli baleniu, lebo je nervozna a rype do mna, lebo nevie, co by este pribalila a pritom jej do toho nekecám😁
Ideme na Krétu, tak snad nechytine kvôli vlnam- ktorymi je vraj Hersonissos znamy- 7 dni zakaz byt v mori🤔
Ani nie, aj ked sme isli na 2 tyzdne do Chorvatska tak mi stacilo sa spakovat dva dni vopred,sme traja. Manzel sa nikdy nestazoval tak hadam pohoda. Mne tiez postacia 2 plavky, nosim kym sa da. Na 10 minut peškom mame Vah takze tam na zvysok leta mi postacia aj stare plavky 😁 buduci mesiac vsak ideme pozriet Muransku planinu na 5 dni. Tohto roku more nebude. Na dovolenke si vacsinou kupim magnetku, šálku-klasika. Ale ked sme boli vo vyrobni vyrobkov z oliv tak olej a mydielka. Muz s dcerou zbierali musle....prijemnu dovolenku prajem
Den pred dovolenkou zabalím dcéru, seba, odlasim postu a je to žiadne stresy...