Dostupný all inclusive - Cyprus alebo Španielsko

6. mar 2023

Ahoj babenky.... cyprus alebo Španielsko? S rodinou plánujeme ísť cez leto na dovcu chceme hotel all inclusive a nejaké tie detske zábavy a bazén.... najlepšie hoteli na booking som videla Španielsko, Kanarske ostrovy, cyprus...aké máte skúsenosti

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
melanta
6. mar 2023

Vôbec nie je pravda, že Španielsko a Kanárske sú jedna veľká diskotéka. Záleží, na aké miesto pôjdete. My chodievame do Španielka roky a roky na kľudné miesta, kde je pokoj. Juh Španielska, Mallorca, Menorca, Kanárske, to všade vieš mať all inclusive, krásne prostredie, kľud. A za mňa oveľa lepšia voľba ako cyprus.

youmakemesick
6. mar 2023

@stvura veľmi záleží od oblasti… V Španielsku sa dá nájsť veľmi veľa pokojných oblasti vhodných aj pre rodiny s deťmi. My sme napríklad prešli celý ostrov Mallorca aj Menorca, a vieme presne kam ísť keď sa chcú mladí/dospelí zabaviť, a kam ísť za rodinným pokojom. Určite neplatí že celé Španielsko je jedna veľká diskotéka. Práveže aj na Cyprus sa chodia mladé partie vo veľkom zabávať (tiež osobná skúsenosť).

Ja popravde viem posúdiť all-Inclusive vo všeobecnosti v Grécku a v Španielsku, a vždy sa viac prikloním ku Španielsku - pre mňa sú tam služby aj strava na vyššej úrovni. Ja by som osobne volila Španielsko, aj keď teda je to veľmi široký pojem, závisí od oblasti ktorú si autorka vybrala.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anulienka30
6. mar 2023

@melanta prosim ta, chcem sa spytat, my sme rozmyslali, ze pojdeme do Spanielska, ale v cestovke nam povedala, ze tam dost fuka od mora...je to pravda?

melanta
6. mar 2023

@anulienka30 ako kde, na niektorých miestach áno, na niektorých nie. Univerzálna odpoveď na toto určite nie je. Minulý rok sme boli Mallorca, hotel bol na mieste, kde nefúkalo vôbec. Na Tenerife mám apartmán, nefúka tam nijak výnimočne. Ale boli sme v rámci Kanárskych aj na miestach, kde od oceánu ozaj fúkalo. Čiže záleží od oblasti a aj od toho, kde je hotel.

familytravel
6. mar 2023

@stvura v Španielsku aj na Kanárskych ostrovoch sú menšie kľudné strediská, kde sa dá stráviť príjemná dovolenka. Veľmi záleží na tom, v ktorom stredisku ste boli na dovolenke.

familytravel
6. mar 2023

Ja by som z letnej dovolenky vylúčila Kanárske ostrovy - jednak tam dosť fúka a jednak je tam chladnejšie more (oceán) ako v Grécku, či Španielsku. V Grécku a Španielsku sa dajú nájsť veľmi dobré pekné strediská a hotely s all inclusive. Sú veterné oblasti, ale dá sa im vyhnúť.
Ak idete v mesiacoch júl/august a chcete ísť do hotela, tak si porovnajte ponuku cestoviek s ponukou hotelov na bookingu. Keďže cestovky nakupujú ubytovanie vo veľkom a za lepšie ako oficiálne ceny, často sa v sezóne viac oplatí kúpiť balík, ako letenky+hotel+transfer zvlášť. Treba porovnávať konkrétne hotely a uvidíte, ako Vám to bude vychádzať.

darkswan
6. mar 2023

@stvura urcite nie, je tam vela pokojnych miest, my chodime na fuerteventura a nasa cast je velmi velmi kludna bez diskotek

darkswan
6. mar 2023

@familytravel zas ja to napriklad s detmi ocenujem, ze clovek sa tam neciti prehriaty,nepoti sa, je tam prijemne na pocit ale to je asi o fakt o preferenecii

zuzana76
6. mar 2023

@stvura boli sme na Mallorke a bolo to ok, ziaden extra hluk, jasne, do desiatej, alebo jedenastej ficali nejake akcie dolu, spievalo sa, ale potom bol normalne klud

namornicka
6. mar 2023

@youmakemesick vies poradit nieco v okoli Malagy kde sa teenagerom nebude zdat nuda?

anonymous87
6. mar 2023

My sme tento zvolili cyprus. Presne kvoli detom a smyklavkam a toboganom

onedaynick
6. mar 2023

@stvura iiha, a to preco taketo generalizovanie, bola som v Denii, Alicante, barcelone, mallorka, menorka, Valencia a Malaga, a napisat, ze vsade je hlucne ubytovanie je hlupost, ved si predsa vyberas, a ak ides do hotela, vyber mensi boutique hotel, a ak maju vecer show pre hosti, ziadaj izbu v kludnej casti hotela.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz