Doprava do Chorvátska cez cestovku bez ubytovania

krinolina
3. júl 2015

Ahojte vedeli by ste mi poradit alebo mate niektora skusenost s tym, ze by sa dalo len zabezpecit si dopravu do letoviska bez toho aby ste si museli zaplatit aj ubytovanie???jedna sa o to ze sme mali ist traja na aute a zrazu nas je 5 co sa mne nepaci ale rezervacia sa uz zrusit neda tak som to chcela poriesit takto dopravit sa tam inak nakolko sama nemam ani auto ani vodicak 😀 konkretne chorvatsko - crikvenica na nete som nasla len cestovku turancar ale zatial neragovali na mail a telefonicky az zajtra a to som v praci a v pondelok sa mi zda uz dost horiaci termin na kolko odchdzame v piatok bojim sa ze uz nebudu mat volne miesto ☹

jaduska
3. júl 2015

V prípade najväčšej núdze môžete ísť vlakom....

krinolina
autor
3. júl 2015

to mi nenapadlo ale bezna autobusova doprava nula bodov alebo len do rijeky aj to pomaly dva dni a 5 prestupov s dlhym cakanim ☹

emily76
3. júl 2015

@krinolina pozri SAD Trencin, oni maju normalnu linku zo Ziliny az na Makarsku... Viem, ze stoji v Chorvatsku vo viacerych mestach..maju to na stranke.

jaduska
3. júl 2015

@krinolina z Budapešti aj z Viedne máš priamy vlak do Záhrebu. Odtiaľ by ste sa mali dostať asi všade... čítala som aj, že chodieva vlak priamo Blava - Split, ale nikde som to nenašla...asi to bolo niekedy v minulosti....

jaduska
3. júl 2015

A pozerám, že aj Slovaklines majú priamu linku z Blavy...http://www.slovaklines.sk/aktuality/nova-linka-...

je tam síce info z roku 2010, ale keď si zadáš "Kúpiť lístok", tak vyhľadá najbližšie spojenie...

canerko
3. júl 2015

Kazdy utorok ide priamo z Pn na Makarsku rivieru.Zastavky su Bratislava,Zadar,Split, Makarska.Kazdy den idu piaty autobusi z Erdbergstrasse do Zagrebu a potom v pohode sa da dostat dalej kam potrebujete.Ten autobus z Pn ide o 14:45 vzdy vo utorok

canerko
3. júl 2015

@emily76 Nestoji v Chorvatsku hocikde len tie co som pisala.Bola som sa informovat v Ck satur lebo to ide cez nich tato linka.Sice min.leto ale nezmenili asi

krinolina
autor
3. júl 2015

dakujem vsetkym mam uz dve moznosti jedna ta spomina v uvode pockam na reakciu s casmi odchodov a prichodov a ked nie tak potom cez eurolines mam stranku neviem ci je to to iste co slovaklines 🙂

zaba21
5. júl 2015

Skus pozriet aj ck fifo a ck intermedial.

ada1313
5. júl 2015

globtour

pink_lady
5. júl 2015

@krinolina z tn ide kazdy utork a piatok a s5 stredu a sobotu...aj ja tak chcem ist

horana
5. júl 2015

Dievcata len tak informacne, tie ktore ste zistovali tie autobusy (vlak?), ake su tam ceny listka?
My sme tuto moznost hladali pred cca 2 rokmi, prekvapilo ma vsak vtedy financna narocnost takehoto druhu dopravy.
Nakoniec sme to vzdali, lebo pre celu rodinu by to uz neumerne predrazilo dovolenku.
Mozte prosim hodit sucasne sumy?
dakujeeem

zaba21
5. júl 2015

Cez SK cestovky su ceny tak do 100 eur. Cena listka bez pobytu zvykne byt trochu vyssia ako cena s pobytom.

horana
5. júl 2015

@zaba21 Uz predpokladam spiatocny, vsak?

Ono aj tak je to dost 400 pre 4 clennu rodinu len za dopravu, to sa uz daju za takuto cenu v predstihu zohnat nizkonakladove letenky rozne po Europe cez ryanair bezne, ked sa to tak vezme paradox.

martasz
5. júl 2015

dopravu do Chorvátska zabezpečujú aj CK Lipa aj CK Intermedial

zaba21
5. júl 2015

@horana
Mas pravdu. Uz pri 3osobach sa oplati auto alebo aj letenky. Ja som tento rok sledovala cemy leteniek. Okolo 100-130 eur na osobu sa dala zohnat letenka v sezone Ryanairom. Do Aten aj lacnejsie. Pred sezonou som mala letenky na Sardiniu za 80 eur 2 roky dozadu.

zaba21
5. júl 2015

Letenky je treba kupovat v predstihu. Dobre tipy siuu na strankach : www.kadetade.com, www.cestovaniesvetom.sk, www.letenkyzababku.sk

canerko
5. júl 2015

@horana Ten autobus co som pisala vissie nas visiel 120 euro jednosmerna.1 dospely,jedno 11 rocne a jedno dvojrocne

krinolina
autor
6. júl 2015

no vyslo to 105eur spiatocny listok, jednosmerny maju za 80 cez eurolines