Ahojte vedeli by ste mi poradit alebo mate niektora skusenost s tym, ze by sa dalo len zabezpecit si dopravu do letoviska bez toho aby ste si museli zaplatit aj ubytovanie???jedna sa o to ze sme mali ist traja na aute a zrazu nas je 5 co sa mne nepaci ale rezervacia sa uz zrusit neda tak som to chcela poriesit takto dopravit sa tam inak nakolko sama nemam ani auto ani vodicak 😀 konkretne chorvatsko - crikvenica na nete som nasla len cestovku turancar ale zatial neragovali na mail a telefonicky az zajtra a to som v praci a v pondelok sa mi zda uz dost horiaci termin na kolko odchdzame v piatok bojim sa ze uz nebudu mat volne miesto ☹
to mi nenapadlo ale bezna autobusova doprava nula bodov alebo len do rijeky aj to pomaly dva dni a 5 prestupov s dlhym cakanim ☹
A pozerám, že aj Slovaklines majú priamu linku z Blavy...http://www.slovaklines.sk/aktuality/nova-linka-...
je tam síce info z roku 2010, ale keď si zadáš "Kúpiť lístok", tak vyhľadá najbližšie spojenie...
Kazdy utorok ide priamo z Pn na Makarsku rivieru.Zastavky su Bratislava,Zadar,Split, Makarska.Kazdy den idu piaty autobusi z Erdbergstrasse do Zagrebu a potom v pohode sa da dostat dalej kam potrebujete.Ten autobus z Pn ide o 14:45 vzdy vo utorok
dakujem vsetkym mam uz dve moznosti jedna ta spomina v uvode pockam na reakciu s casmi odchodov a prichodov a ked nie tak potom cez eurolines mam stranku neviem ci je to to iste co slovaklines 🙂
Skus pozriet aj ck fifo a ck intermedial.
globtour
Dievcata len tak informacne, tie ktore ste zistovali tie autobusy (vlak?), ake su tam ceny listka?
My sme tuto moznost hladali pred cca 2 rokmi, prekvapilo ma vsak vtedy financna narocnost takehoto druhu dopravy.
Nakoniec sme to vzdali, lebo pre celu rodinu by to uz neumerne predrazilo dovolenku.
Mozte prosim hodit sucasne sumy?
dakujeeem
Cez SK cestovky su ceny tak do 100 eur. Cena listka bez pobytu zvykne byt trochu vyssia ako cena s pobytom.
dopravu do Chorvátska zabezpečujú aj CK Lipa aj CK Intermedial
Letenky je treba kupovat v predstihu. Dobre tipy siuu na strankach : www.kadetade.com, www.cestovaniesvetom.sk, www.letenkyzababku.sk
no vyslo to 105eur spiatocny listok, jednosmerny maju za 80 cez eurolines
V prípade najväčšej núdze môžete ísť vlakom....