Boli ste niekto? Čo poviete na počasie?
Checkni si aktualnu sezonu hurikanov, ze ako to tento rok vyzera ( moja svokra to odporuca, je meteorologicka)
bola som na prelome jun/jul na poloostrove Samana/Las Galeras, za 2 tyzdne nam prsalo 1 a pol dña (vacsinou v noci), cez deñ bolo krasne teplo, more ako polievka. Plaze v Las Galeras su asi najlepsie v celej DR
a este doplnim, bola som koncom novembra v Punta Cana, more otrasne (vlny, riasy a mrte ludi); a takisto som bola v marci v Bayahibe, a bolo mi zima, more v tom mesiaci bolo studene a vecer chladno
Ja som bola v Punta Cana ale pred pár rokmi. Myslím že to bol Máj- jún. Počasie super, more krásne. Búrka bola asi raz.
určite nie - jún až august sú najhorúcejšie mesiace s veľmi vysokou vlhkosťou, nič príjemné. Nebola som rekreačne, ale pracovne - konkrétne oblasť mesta Punta Cana a z 5 dní nám 4 dni pršalo - mať to ako dovolenkový termín - tak ma šlahne. Pokiaľ chcete dovolenkovať v tejto destinácii - odporúčam v termíne kedy tam zrovna je dovolenková sezóna čiže december-najneskôr apríl.