Dominikánska republika v júni

16. apr 2024

Boli ste niekto? Čo poviete na počasie?

alenah31
16. apr 2024

určite nie - jún až august sú najhorúcejšie mesiace s veľmi vysokou vlhkosťou, nič príjemné. Nebola som rekreačne, ale pracovne - konkrétne oblasť mesta Punta Cana a z 5 dní nám 4 dni pršalo - mať to ako dovolenkový termín - tak ma šlahne. Pokiaľ chcete dovolenkovať v tejto destinácii - odporúčam v termíne kedy tam zrovna je dovolenková sezóna čiže december-najneskôr apríl.

kiki68
16. apr 2024

Checkni si aktualnu sezonu hurikanov, ze ako to tento rok vyzera ( moja svokra to odporuca, je meteorologicka)

tenerifka
16. apr 2024

bola som na prelome jun/jul na poloostrove Samana/Las Galeras, za 2 tyzdne nam prsalo 1 a pol dña (vacsinou v noci), cez deñ bolo krasne teplo, more ako polievka. Plaze v Las Galeras su asi najlepsie v celej DR

tenerifka
16. apr 2024

a este doplnim, bola som koncom novembra v Punta Cana, more otrasne (vlny, riasy a mrte ludi); a takisto som bola v marci v Bayahibe, a bolo mi zima, more v tom mesiaci bolo studene a vecer chladno

lusy1507
16. apr 2024

@tenerifka súhlas, punta cana mi skazilo cely dojem z dominikánskej. Samana je nádherna časť, tento rok ideme znova La Terrenas ale v decembri

tenerifka
16. apr 2024

@lusy1507 daj si do googla fotky Las galeras Samana, fakt plaze ako na Seycheloch...len my sme museli ist taxikom z letiska v Santo Domingo (od nas na Samana nic nelieta), a bola to vcelku otrava, pri ceste naspat sme pichli koleso, nastastie sme let stihli

lusy1507
16. apr 2024

@tenerifka krasne určite tam zbehneme. Dakujem
My sme si prenajali auto a obehli skoro cely ostrov. las Terrenas nám učarovalo svojou atmosférou v centre a zaroven kľudom na pláži, tak sme sa rozhodli tam ísť znova tiež s prenájmom auta a viac spoznať samanu

nesana
17. apr 2024

Ja som bola v Punta Cana ale pred pár rokmi. Myslím že to bol Máj- jún. Počasie super, more krásne. Búrka bola asi raz.