Ahojte,
cestujeme v 2.polovici aprila do Dominiky s 2-ma detmi (1a4r).mate niekto skusenosti?co by bolo zaujimva,prip. na co si dat pozor?prip. niekto kto hlada partakov na cestovanie a ma zaujem ist do exotiky a nechce ist sam?
Dakujem za kazdy jeden prispevok😉
@miki0707 dominikanu si urcite uzijete, je to raj. My sme ta boli na svadobnej ceste pred tromi rokmi. Je tam sice dlhsi let ale stoji to zato. Jediny problem bol casovy posun a trosku vyssia vlhkost vzduchu. Teraz aj m rozmyslame, ze pojdeme s rocnou dcerkou na jesen - nehlada niekto partakov?
@miki0707 My tiez rozmyslame nad DR, tak prosim ked sa vratite, daj info, ako zvladli deticky let...hlavne to mensie 🙂 Dakujem
Ahojte, nechysta sa niekto do DR v septembri? My pojdeme asi do gran bahia principe v punta cana (bolo by fajn ak by sa nasiel niekto so spolocnym terminom a miestom). Mame dcerku, kt. budemat 18 M, tak dufam, ze to nejak zvladneme.
@kacennnka let nakoniec zvladli v pohode...najma ten spiatocny nocny let.prestupovali sme v zurichu, je zam paradny detsky kutik, aj dieta sactam da ulozit fo postielky, ci nakrmit.
V DR super, bez problemov...boli sme v oblasti bahiahybe (ci ako sa to pise). Trosku nam fukali, no nebolo aspon citit to teplo.more relativne teple (thajsko sni turecko to sice nebolo,no v pohode)..a dobry pozvolny vstup do mora.nasa plaz mala dokonca miesta bez kamienkov.
My sme boli na Dominike 29.5. - 10.6.2015 s malou 15 mesacnou dcerkou + ja tehotna. Boli sme Bavaro Beach - Punta Cana. Uzasna dovolenka, mozem len odporucit...ten dlhy let stal za to 😉
Ahojte, vratim sa spat k tejto teme. My by sme radi isli koncom septembra do DR s 1,5 rocnou zivou dcerkou 🙂 Ako sa da zvladnut takyto let s detmi? Ako ste zabavili vase ratolesti?
@ericca2 Nasa mala 15 mesiacov ked sme tam leteli. Zobrali sme velaobrazkovu knizku a tablet. Prebavi sa, neboj 😉 Aj papat bude, aj prechadzat sa na rukach po lietadle... akurat minus je to, ze este nema vlastne sedadlo a spanok je dost nepohodlny, ale da sa 😉 Isla by som znovu 🙂
my sme boli v Dominice vo februari 2013, to mala dcerka cerstvo 4 roky...dlhy let zvladla v pohode, pozerala rozpravky, kreslila si a spala
Ahojte a prosim vás, ako stewart riesili stravu ??? Cca 3roky dieťa, vďaka
Náhodou niekto niečo nové? 🙂
@gubiko
@kacennnka
@jana_plus1
@kacennnka
@ericca2
@martina1305
@bobak717
@bobak717
@majula1311
baby ak vas mozem poprosit o par fotiek a par viet ze ako tam bolo prosim odmenim srdiecko
mame skupinu 🙂 dakujem
https://www.modrykonik.sk/group/9496/
jeej, boli sme tam s tatinom, keď sme boli malé, je to tam tak krásne! je tam veľká vlhkosť vzduchu, zvykali sme si asi dva dni. veľmi dlho sme tam leteli, ja som pozerala filmy, spala, ocino celých 12 hodín oka nezažmúril. určite si to užijete 🙂