Ahojte chceli by sme ísť s mužom v decembri na dovolenku do Dominikánskej republiky. Aké je tam počasie v decembri? A neviete mi prosím poradiť nejaký dobrý hotel 5* ? Chceli by sme mat súkromie a nie moc hluku. Ďakujem každému za radu 🙂
Pekný večer
@martinmmartin Ďakujem veľmi pekne🙂 Radšej nech to je drahšie ale za ten kľud to bude stáť🙂
December je v Dominikánskej začiatok sezóny, ktorá trvá od decembra do apríla. Takže počasie by malo byť ok.
Čo sa týka hotela, vyberujte Adults Only. A v decembri je možné letieť už aj z Bratislavy, to asi už viete (letí sa Bratislava - medzipristátie Praha - Dominikánska a rovnako naspäť). V Prahe sa z lietadla nevystupuje.
Pozri hotely v oblasti Bayahibe,tam je krajšie more,bez rias.
My ideme v decembri do Viva Wyndham Dominicus Palace. Padla mi do oka aj Catalonia Bayahibe, ale keďže to bude už naša tretia dovolenka tohto roku, musela som sa uskromniť 😅
@familytravel
@jaja20 Dobrý deň.
Ideme do toho istého hotela.
Môžete odporučiť?
Ahoj,
neviem či ste už dovču absolvovali ale my sme sa teraz vo štvrtok vrátili . Boli sme v Bayahibe v Hoteli Dreams Dominicus La Romana***** a boli sme veľmi spokojní. Nádherná čistá pláž s tyrkysovým morom, ubytovanie parádne, hlavne postel, obrovská, pohodlná. Leteli sme z BA, boli sme 16dní (aj s letmi). ☀️🌴🐚
@m.a.r.t.i.n.a prosím Vás koľko trval transfer z letiska? Plánujem Dominikánska na apríl a neviem sa rozhodnúť či zostať hore alebo ísť na juh. Cestujem zo 6 ročnou dcérou, tak to chcem mať na pohodu. Čítala som ,že punta cana má riasy, čo si mám pod tým predstaviť, že sa nedá ísť vôbec do mora? Lebo my zasa bazény neplánujeme využívať, chceme sa kúpať hlavne v mori. Ďakujem
@gurags Presne tak, Bayahibe je omnoho krajšie, pretože Karibské more. My sme žiadne riasy nemali . Tyrkysove more. Transfer trval tuším 1,5hodiny
@m.a.r.t.i.n.a @jaja20 ďakujem, prosím Vás a ktorý hotel z ponuky Kartágo, Fisher by ste mi odporučili, nech je to dobrý pomer ceny a kvality a nech je pri hoteli dosť zelene a paliem 😊 a hlavne pekná pláž.
@m.a.r.t.i.n.a transfer bol organizovaný autobusom alebo nejakými taxíkmi?
@gurags Hotel, v ktorom sme byvali je spomenuty vyssie pri mojich fotkach. Transfer bol zabezpeceny ako vsetko cestovkou. Islo sa busom
@dmonik Určite nekupujte od delegáta. Ako som písala v recenzii,tak u nás v hoteli bol stánok,kde predávali všetky možné výlety. My sme boli na tej Saone. Okrem toho sa dalo ísť aj k vodopádom, do národného parku, potápať, pozerať veľryby, na ostrov Catalina a na exkurzie do výrobní rumu a cigár. Možno aj vo vašom hoteli budú toto ponúkať.
@dmonik My sme si všetky výlety kúpili u delegáta. Áno, bolo to drahšie ale zase boli sme len čisto slovensko-česká skupinka s českým sprievodcom. Spokojnosť
Jednoznacne kukajte adults only hotely ( alebo adult casti hotelov) Trosicku drahsie ale sa tam odfiltruju velkorodiny spolurekreantov co ti dokazu komplet pokazit dovolenku uz iba svojou existenciou