Dobrý zájazd do Ríma

17. dec 2023

Poraďte dobrý zájazd do Ríma. Poprosím len cez cestovku.

mirage
17. dec 2023

pozerala si ponuky cestoviek na nete?

autor
17. dec 2023

@mirage áno no každá má niečo čím ma zaujala no aj niečo čím som na vážkach. Preto by som rada niekoho kto išiel konkrétnou cestovkou a plus a mínusy z osobnej skúsenosti. Ty si bola ktorou???

mirage
17. dec 2023

V Rime nie, tam som bola 2x bez cestovky, Pariz a Normandia s Turancarom.

madeincssr
17. dec 2023

Hlavne si nájdi čo najviac dňový, aby si si mohla mesto aj užiť, videla všetko podstatné a nebol to len šialený švung.

janka_23
17. dec 2023

Ja som bola cez CK DAKA a bola som spokojna

autor
17. dec 2023

@janka_23 tu práve pozeráme. Majú dobrú cenu. Čo sa týka chodenia dali vám aj dáke prestávky či to bolo uponáhľane?

autor
17. dec 2023

@madeincssr všetky cestovky majú 5 autobusom, 4 dní letecky. Už ide len o cenu a čo je v danom zájazde v cene a čo nie.

madeincssr
17. dec 2023

My sme boli kedysi davno na kombinovanom Pariz a zamky na Loire, tie sme vynechali a ten den sme si urobili (mestskou dopravou) program sami po Parizi, co nebolo v programe.

janka_23
17. dec 2023

Bolo to v pohode, mali sme aj prestávky takže sa to dalo uplne v pohode zvladnut. Šli sme letecky z BA

alenka58
17. dec 2023

Prima travel letecky, boli sme spokojní, ale pred 3 rokmi sme boli autobusom s českou cestovkou a to bolo úžasné, perfektná sprievodkyňa a úžasní spolucestujúci Rím, Vatikán, Neapol

muchotrafka298
17. dec 2023

Pri akomkolvek poznavacom zajazde mas vypisany program, ktory je orientacny. Mas napisane, kam v ktory den sa ide a je to celkovo narocne. Vacsinou sa jedna o celodenne chodenie po tych pamiatkach. Za mna je lepsie ist letecky ako autobusom, lebo odpadava ta niekolkohodinova cesta autobusom (lwbo prvy den vacsinou ides tak, ze tam prides rano/na obed a dalsi den sa odchadza vecer a zas rano prides). Nemas si cas ani nejak oddychnut po tej ceste a uz chodis. Pre mna je lietadlo pohodlnejsie, cesta trva 2 hodiny a si tam.

autor
17. dec 2023

@alenka58 a ktorá česká cestovka???

autor
17. dec 2023

@muchotrafka298 ja na poznávacku chodím. Konkrétne Ríma som chcela odporúčanie na cestovku. Vy ste boli s ktorou?

muchotrafka298
17. dec 2023

Na viacerych zajazdoch som bola so Saturom.

autor
17. dec 2023

@muchotrafka298 my sme boli s nimi v Paríži. Tam bola výborná delegátka. A v Ríme ste mali akého delegáta? Mne ide hlavne o takéto odporúčanie. Napr. v Benátkach sme boli trikrát s troma cestovkami a len jedna stála za to. Delegát a organizácia robí veľa.

familytravel
18. dec 2023

Ak chcete naozaj dobrého sprievodcu, tak vyberajte od renomovaných a dlhoročne pôsobiacich CK.

autor
18. dec 2023

@familytravel a ktoré sú to??? Všetky sú renomované a dlho pôsobiace. Ja však prosím o konkrétnu cestovku s osobnou skúsenosťou. Prečítať si komplet zájazd z ponuky viem aj sama...no čo mám očakávať chcem vedieť od konkrétneho človeka čo tam bol daňou cestovkou.

muchotrafka298
18. dec 2023

Nie su vsetky CK renomovane ani dlho posobiace. Sprievodcovia nie su stale ti isti, je ich viac. Takze je bezpredmetne pisat, ze som bola spokojna so sprievodcom XY, ked tam uz mozno ani nesprevadza. Precitaj si recenzie k jednotlivym zajazdom, ma to tak na webe Satur. Nie je az tolko CK, ktore robia poznavacie zajazdy. Ak mas dostatocny budget, tak mozes ist s Bubom (oni sa ale orientuju na ine zajazdy ako tie klasicke poznavacky a tiez maju inu klientelu).

drakvak
18. dec 2023

Ja odporúčam Satur. Sú drahší, ale nemajú nočné jazdy autobusom, lebo keď z 5 nocí počas zájazdu sú 2 noci v hoteli a 3 v autobuse, tak nie, ďakujem. Možno študenti takto zvládajú cestovať, ja už sa rada vyspím v posteli po celodennom chodení a poznávaní. Satur má aj ubytovanie vždy na úrovni. Rím ponúkajú letecky aj autobusom.

familytravel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tito81
8. jan 2024

Ja naopak odporúčam Royal Travel. Oproti iným cestovkám super cena, tip top sprievodcovia, akurát sa treba na zajazdy čo najskôr prihlásiť, bo sa mi už pár krát stalo, že mi nezostalo miesto.

autor
8. jan 2024

@tito81 ďakujem ,pozrime😉