Ahojte, poradíte mi dobrý hotel v Chorvátsku na Istrii, aby tam bola kamienková, príp. piesočnatá pláž, proste vhodná pre malé deti a stravovanie all inclusive ,-) ďakujem za odporúčania ...,-)
na Istrii je piesočnatá pláž asi len v Meduline, potom take pre deti vhodnejšie je v Rabac ... iank je Istria dosť skalnatá, ak ja pláže upravia, v mori su hned skaly a ježkovia
Ja by som ti odporučila ostrov Krk (dostupnosť po moste, nie trajekt) a mesto Baška, tam je super pláž pre deti. My sme boli v hoteli Corinthia, mne sa veľmi páčilo, ale mali sme len polpenziu + nápoje k ranajkám a večeri. V meste je veľké množstvo reštaurácií, kde sa dá cez den dobre najesť, priamo na pláži bola aj pekáreň, predaj ovocia a všeliakých dobrôt. V Chorvátsku sa zámerne AI vyhýbame, nie je tam potrebný.
@maminkaat v HR je množstvo normálnych, cenovo dostupných hotelov, kde sa dá ubytovať s polpenziou v rodinnej izbe do 1200€ za týždeň. Netreba hned hladať 5* hotel s AI, kedže toto nie je arabská krajina, kde za múrmi hotela je neporiadok a neznáma kultúra.
My sme tam chodili rok čo rok, prešli sme od severu na juh, všade je to v pohode aj v 3* hoteli, čisto, strava dobrá. Boli sme už aj v 4* hoteli, ked sme mali len jedno dieťa a bola som tehotná, tak sme chceli niečo lepšie, aj v 2*, ked som bola na MD a nebolo penazí, aj v apartmáne ... vždy parádna dovolenka. Viac sa mi páčilo na juhu, ako na severe, ale na Istrii sú aj krásne pamiatky, my radi aj poznávame.
Len mi vadí, že je tam už dosť plno ☹
Inak, môj cenový tip je - ak hotel, tak cez CK, ak do apartmánu, tak zjednať cenu napriamo
Skus napisat do skupiny Chorvatsko nasa dovolenka je tam moderatorka ktora pochadza z chorvatska mozno ti bude vedet poradit