Rada by som sa opytala maminiek,ktore zvyknete v lete dovolenkovat na SK.chceli by sme ist do nejakeho wellness hotela,kde su aj detske bazeny,pekne ubytovanie a kvalitna strava.Bola by som velmi vdacna,keby ste mi poradili.a ak si aj pamatate kolko vas to cca vyslo tak by bolo super.Dakujem za kazdy typ 🙂
Mne sa dosť páčilo v aquacity v Poprade. Páčil sa mi tam wellness ale aj ubytovanie a to, že je to blízko Tatier. Ceny si už ale nepamätám, keďže to už bolo dávnejšie
Hotel Sitno Vyhne www.hotelsitno.sk
Baby a este som sa chcela opytat,nahodou skusenosti s wellness hotelom Kontakt nemate?
Kontakt je fajn, ale hneď vedľa je hotel Horizont a ten je podľa mňa o dosť lepší.
@barborik3 dobry den. Tam sme boli uz davnejsie, mam ale pocit ze odvtedy sa to zlepsilo - aspon moj muz to spominal ( bol tam sluzobne )... Strava bola vtedy super, detto izby aj bazen pre deti aj pre dospelych... ( uprimne, trochu sa mi uz tie hotely pletu - permon, atrium a partizan su velmi podobne😉 ) - teraz mi inak este napadol hotel zochova chata v modre - tam sme boli posledne 2 roky - je tam velmi pekne, tiez super jedlo - nie je to vyslovene hotel pre deti, my sme tam mali rodinny apartman, jedlo formou polpenzie , krasne vychadzky do okolia sa tam daju robit, vonku je ihrisko a maju krasny bazen ( boli sme tam raz v lete a raz na silvestra - na silvestra napriek plnej obsadenosti stale fajn moznost si zaplavat...)
Jednoznacne na Liptove Villa Maria nedaleko Mikulasa.Uzasne varia a vsade blizko
@barborik3 a este pridam jeden z poslednych rokov - impozant - ten sice nema bazen, zato ale bowling a wellness - ma pekne izbicky a ked sme tam boli my tak mali genialneho kuchara - nenormalne jedlo😉 opat moznost robit vychadzky a turistiku - ubytovat sa da aj v chatach ktore ku hotelu patria - tam sa da aj opekat napr. ...
odporúčam Grand hotel Permon, bezkonkurenčný fakt, už sa tam vraciame cca 5 rokov a nikdy nesklamal. Služby, ubytovanie, strava na úrovni ako bonus krásne prostredie.Boli sme aj vo Vyhniach v hoteli Sitno, a tiež tam bolo fajn, strava priemerna, aj izby, ak chcete nechať deti v detskom kutiku same s animatorkou musia mať nad 4 roky to ma sklamalo, majú vyborny animačný program. ale Permon nasadil laťku vysoko.Odporučam.
@majolenka11 problem permonu je podla mna dostupnost... ak clovek chce robit aj nieco mimo hotelu tak vlastne stale chodi autom:-/ ale inak suhlasim - velmi pekny hotel s prijemnymi sluzbami a hlavne nadhernym vodnym svetom
Mamicky neviem od kolkych rokov s detmi chodite do Permonu ale podla mna je to pecka hotel pre rodicov....nie deti do 3 - 4 rokov....ja osobne odporucam-hotel Horizont vsetko super plus animacny program a to iste aj hotel Grand hotel Jasna...aj Zelena laguna na vychode a aj boutiqe hotel v Kezmarku
Odporucam hotel certov lazy pod makytou...boli sme s dvoma malymi detmi 1,5r a 4,5r a boli sme spokojny
Hotel Permon, Hotel Sitno, Welnes hotel Chopok ale Permon je top😉
Ja jednoznačne odporúčam Miraj resort. Úžasné prostredie, krásne vybavenie, detský program super a o vonkajšku ani nehovorím. Poznám aj Sitno, aj Kontakt ale odporúčam Miraj.
Záleží aj aké veľké máš deti a čo všetko chcete na dovolenke podniknúť, super je permon ale všade musíš autom, v okolí nič, za mna je super Chopok v jasnej, wellness aj pre deti, myslím sauny, majú aj bezlepkovu stravu a celkovo naj jedlo, program pre deti aj bowling pre deti a pešo od hotela je je jaskyňa , kúsok autom Bešeňová, tatralandia lanovky a podobne, viac priateľskejší hotel k deťom sme nenašli a hlavne aby sme mohli ísť s tromi deťmi
@barborik3 v kontakte je wellnes na jednotku, aj na veľkej ploche, avšak je to lepšie pre dvojicu, našu malú (teraz má 8 mes.) sme nebrali so sebou, lebo do wellnes nemôže a väčšie deti, nuž marí sa mi, že len vo vymedzenom čae...vo veľkom bazéne je chladnejšia voda, ale je tam aj čisto detsky bazenik....strava super, izbicky malinke, ale na prenocovanie staci....my by sme ako rodinka tiez niekam chceli spolocne vyrazit, ale do kontaktu nie, to by sme si wellnes teraz neuzili, tiez hladame nieco ine....kamoska bola nedavno v hoteli Avalanche s polpenziou a boli velmi spokojni 🙂
Asi ostanem pri tychto overenych hoteloch ako je Permon,Chopok,Partizan a pidob. Sice je to trochu nad nase financne pomery,kedze sme chceli ist na 7 noci,ale snad nejako naskrabeme dost peniazkov.
Viem ze odpisujem neskoro ale teraz si pozeram tiez odporucania na dovolenku. My sme boli min.rok v hotely DRUZBA. Je naozaj super -strava, bazeny, animatory skratka pozri si obrazky a recenzie to je moj typ.
@barborik3 ahoj. ja mam dobre skusenosti s hotelom tini vo vadicove, s permonom v Nizkych tatrach, v jasnej s partizanom, atriom vo vysokych tatrach a potom niekolkych na strbskom plese...to su tie na ktore si spominam - na Slovensku je ale vela peknych wellness hotelov - otazka je co okrem toho hladas, aky typ ubytovania, aku stravu, a v neposlednom rade aky mas rozpocet😉