Dobré stránky na lacné last minute

29. jún 2024

Ahojte. Poznáte dobré stránky na lacné last minute. Ja vidím napr. Že jeeej Grécko iba za 360€ 😃 rozkliknem a konečná cena 2150€ 😂 čiže sklamanie…máte nejaké skúsenosti s niečím super? Ďakujeeem

1ryba
29. jún 2024

Lacné last minute sú pokiaľ nezačnú prázdniny a potom, keď skončia. A tiež, keď je odlet na druhý deň, alebo aj v ten deň. Celý jún sa dalo nájsť Grécko, Turecko do 1000 eur pre dvoch. All inclusive, hotel na pláži. Tie ďalej od pláže som našla aj za 700 pre dvoch. Treba len denne pozerať ponuky.

jaja20
29. jún 2024

Ahoj,mne 2x denne posielajú LM ponuky zo stránky dovolenka.sme
Stačí sa tam zaregistrovať. Je toho tento rok veľmi veľa, až sa čudujem. Ale za túto cenu, čo píšeš,sú len 3* hotely s polpenziou, prípadne all inclusive Tunisko a Bulharsko.

jaja20
29. jún 2024

Aj travel.sk je dobrá stránka na last minute.

nikoleta999
29. jún 2024

my ideme na Cyprus za 650 € all inclusive cez booking je tam balíček let + hotel, akurát si riešime transfér... Neviem, či TI to ide rozkliknúť, narýchlo som tam niečo dala https://booking-sk.lastminute.com/s/hdp/search?...

nikoleta999
29. jún 2024

Samozrejme za 360 sú tak maximálne dovolenky tipu, že Ti vyhodia ponuku a zajtra odlietaš, čiže musíš byť v strehu ... Vacsinou takéto ponuky ma na FB CK Karibik

oli18
29. jún 2024

@1ryba tak Turecko pre dvoch.all hotel na plazi do 1000e jedine dovtedy, kym nerozklikas, ako pise autorka 🤣 🙉

1ryba
29. jún 2024

@oli18 píšem o júni a odlete na druhý deň. Niečo o tom viem.

gemerka17
29. jún 2024

@oli18 boli také ponuky a bolo ich dosť. Aj v septembri takto vedia klesnúť ceny. Momentálne ako začali prázdniny, tak dane hoteli do 1000 eur pred 2, sú za 1500 +.

jaja20
29. jún 2024

Autorka sa už neozýva... ale ak by si chcela a bola ochotná zaplatiť 600€ / osobu, nahodím sem hotely na Kréte, Rhodose, v Španielsku a na Mallorke z ponúk, ktoré mi dnes prišli.
Ale treba reagovať rýchlo, lebo odlet je už buď zajtra alebo v pondelok.

autor
30. jún 2024

@jaja20 600 za osobu je naozaj dosť 😃 niečo lacnejšie skôr

oli18
30. jún 2024

Za lacnejsie chod na Siravu do stanu. Obedy si das v nejake miedtndj restike, ranajky a veceru urobis suchu.

lakebabe
30. jún 2024

Dovolenka za 350 eur aj keď last minute bude pre niečo za tu cenu, na takúto nízku cenu dobrý hotel nepôjde nikdy, ani keby ju nemal predať. 600 eur v last minute bude taky ako tak normálny hotel.
Sleduj travel sk, karibik

85miska
30. jún 2024

Prečo chcú ľudia chodiť na dovolenky keď nato nemajú peniaze?

jaja20
30. jún 2024

@85miska Presne to som chcela práve napísať. Dovolenka je odvodená od slova "dovoliť si"

85miska
30. jún 2024

@jaja20 presne. Nikdy nás nestala dovolenka len to čo sme zaplatili cestovke. Stále sme ešte kopu peňazí minuli na zážitky,reštaurácie. Myslím si ze ked chce niekto ísť na dovolenku ze mi príde výplata a toľko si môžem dovoliť to nech radšej nejdú. Takto sa dovolenky neplánujú. A to ešte poznám jednu rodinu ktorá berie každé leto úver aby šli k moru lebo len more je dovolenka podľa nich.

1ryba
30. jún 2024

Veď keď máš napnutý rozpočet, využi rekreačný poukaz na Slovensku. More to nie je, ale asi lepšie ako kukať z balkóna.

lakebabe
30. jún 2024

@1ryba rekreačný nemá každý, nikdy som naň v žiadnej firme nemala nárok asi ani nikto z môjho okolia. Je veľmi veľa malých firiem. Ale za 350 eur co očakáva by som radšej išla niekde do Maďarska na predĺžený víkend. To tak vyjde

1ryba
30. jún 2024

@lakebabe viem, že nárok nemá každý. Ak nemá, tak stále je tu Slovensko a okolité krajiny.