Ahojte, viete mi poradiť nejakú dobrú značku kufrov ? nechcem nič drahé ,ale chystáme sa na víkendový pobyt plus na 5 dní na dovolenku a nechcem si kufor stále požičiavať 😁 ďakujem
za mňa jednoznačne Samsonite, drahší, ale máš ho na celý život
@simona1994 ja mám Lasocki z CCC už štvrtý rok, používam ho pravidelne a Max spokojnosť...
A hlavne ak by bol problém, tam sa dá reklamovať, nerobia problémy pri Tom...
@danica2711 tak my napr chodievame kazdy rok do HR autom, kde nas zbalim celu rodinu do velkej hokejovej tasky a vybavene. tento rok sme si po 13r objednali, zaplatili dovolenku letecky, tak som kupila tieto kufre, nakoniec 4 dni pred odletom sa v domacnosti objavil prvy pozitivny covid test a postupne vsetci, takze dovolenka stornovana a kedze na konci augusta mame zabookovane zase HR, tak uz asi ziaden last minute silit nebudeme, takze ak by som kupila samsonite asi by som bola pekne nastvana, ze zbytocne vyhodene peniaze, pretoze zase budem balit do velkej tasky, kedze sa mi to lepsie ulozi do kufra auta ako kufre.
Jednoznačne samsonite. Oplatí sa investovať. Máš ho na celý život.
@simona1994 ako pisu baby- samsonite alebo aj american tourister su ok
Letušky majú Samsonite 🙂
@simona1994 https://www.topkufrik.sk/
Spokojnosť 😊😉
@simonah73 OK, každý to má inak, my veľa lietame, pri manipulácii s kuframi na letiskách niet nad pevný Samsonite
@danica2711 ved hej, aj ked autorka nepise ci to chce na dovolenky spojene s lietanim.
ja som kupila u cinana, vyroba je tusim turecko. cena jedneho bola u nas 55e a su to tie stredne. ale mali aj male a aj vacsie