Poradí niekto dobré stredisko a hotel v Bulharsku? Taká rodinná dovolenka pre 9 a 4 ročné deti. Poprosím Vaše skúsenosti (hotel, stredisko, cestovka)... Ďakujem za Vaše dobré tipy...Leto sa blíži, tak šup, šup sem s odpoveďami. 🙂
chodili sme vlakom a autom..ale tento rok sa konecne daju kupit aj letenky od nas zo slovenska ..mas to vsetko na jeho stranka napisane 🙂
vždy najlacnejšie ponuky na webe od všetkých slovenkych ck aj s delegatom. odlety Ba, KE, Sliač aj Poprad http://dovolenka.edovolenky.sk/bulharsko/slnecn...
😵
no inak booking.com je tiez super ...cena za ubytovanie je perfektna....
@alenanr idem pozriet som zvedava 😉
ahojte baby, tiež by som chcela ísť tento rok do Bulharska. Ešte som tam nebola a rozmýšľam nad slnečným pobrežím. Počula som že tam dosť fúka.... Aké máte vy skúsenosti ? 😎 😎
@veronikavojvodova ja som bola v primorsku, pomori a v nesebare...takze neviem inak mam skusenosti dobre 🙂
@veronikavojvodova my sme boli na Slnecnom na prelome jula a augusta a boli sme spokojni...byvali sme v hoteli Bora Bora
my sa rozhodujeme medzi obzorom primorskom slnecnym alebo kitenom a stale nevieme kam🙂
@mita30 aj my sme mali len ranajky, boli sme, ked mali chlapci 3 roky a druhy 8 mesiacov.....pomimo sme minuli asi 400 euro za 11 dni, v tom boli aj prikrmy a plienky pre drobca....boli sme aj na vylete lodou...
kusok od Bory bol hotel, kde sme chodili na obedy, varili fantasticky (lepsiu kuraciu polievku som este nikdy nejedla 🙂 ) potraviny ako take boli drahsie,ale teple jedlo bolo lacnejsie ako u nas...treba si to obist a pozistovat
meduzy sme videli iba na vylete lodou a ludia sa normalne kupali, tie bulharske priesvitne vraj nestipu...bolo to ale daleko od brehu..
na Slnecnom je draho ale v primorsku lacno 🙂 lacnejsie ako u nas...
My sme boli minuly rok,primorsko,hotel belitsa.3 rodiny.aj ked sme sem tam mali pochybnosti podla niektorych recenzii,nemozem nic zle povedat...vsetko bolo OK?sli sme cez zajazdy.sk pre 2 dospelych a 1 4 rocne dieta s ranajkami nas to vyslo 977+okolo 150-200 co sme minuli tam... 😉
@cistko bolo to za facvku 🙂 uz si presne nepamatam..ale okolo 80 e na komplet..hladala som to aj tento rok..ale mam pocit ze uz to zrusili....normalne sme chodili cez slov.zelez....najlepsie urobis ked sa opytas na nejakej stanici 🙂 ale uprimne? bolo to hrozneeee 🙂 stalo to na kazdej vrbe..nekonecna cesta..teplo, prach, vlak bez klimatizacie...no hruza..odporucam pre partiu 18+ a urcite nie s detmi..ak sa nieco nezmenilo 🙂
@kikaber dakujem za info🙂 my sme boli s rodicmi este ako male deti - mala som vtedy 12? a z tej dovolenky sa mi najviac pacila prave ta cesta🙂🙂🙂 nekoncena, dlha, spinava ale z bulharska si maloco pamatam len to ako som sa tesila na cestu domov haha🙂 tak asi sa toho vela nezmenilo🙂🙂🙂ok zabudam na cestu vlakom🙂s detmi teda nie🙂
Hotel Bora Bora je super http://www.palmtour.sk/katalog/product/20692-Ho...
ale u nás bol najlepší hotel Star, je úplne na pláži. Síce s raňajkami ale priamo v hoteli vari perfektne a za pár korún: http://www.palmtour.sk/katalog/product/19242-Ho...
www.diva2007.sk lacnejsie ako cez slov. cestovku, majitel hovori po slovensky ...urcite ideme aj tento rok 🙂