ahojte môže mi niekto dať tip na dobrú dovolenku na Slovensku?minulý rok sme boli v Liptovskom Jane a odporúčam, tento rok tiež planujeme buď Tatry alebo Donovaly na par dní, ak môžte dajte tip vďaka
Odporúčam napríklad Demänovskú dolinu, tipy na hotely a výlety napríklad tu: http://www.carovnehotely.sk/slovensko-demanovsk...,
Ale dobre bolo napríklad aj v Banskej Štiavnici alebo v Trenčianskych Tepliciach 🙂
dakujem vám veľmi pekne
Banskú Štiavnicu odporúčam aj ja, kedže som odtial 🙂 ale super dovolenka aj s deťmi bola na Orave- Perníková chalúpka Istebné, dobré ceny, súkromie, pohodový majitelia, len na výlety sme chodili autom. Oravský hrad, skanzem Zuberec, aquapark Dolný Kubín, da sa splaviť Dunajec ...
Oprava nie Dunajec-to bola iná dovolenka, ale Orava 🙂
Liptovský Ján je super 🙂
@nikuliak Ked uz si robis sama sebe reklamu, tak to prosimta aspon napis priamo a nie takto zaobalene.
Od spokytovatela sluzieb cakam ferove jednanie, co tvoje podstrkovanie linkov rozhodne nesplna, takze si ta rovno skrtam zo zoznamu ludi, ktorym som niekedy ochotny nechat nejake peniaze.
@stary_ujco Mrzí ma, že som ťa takto popudila. Pokojne si teda pred link ešte domysli slová "tu na mojom blogu:" 🙂
Keďže ma veľmi baví písať o hoteloch na booking.com, píšem tam o tých, ktoré ma najviac upútajú. Mimochodom, takmer vo všetkých, ktoré sú na stránke som bola aj na dovolenke. Takže, keby si chcel niekedy poradiť s výletom, zatiaľ si ťa zo zoznamu ľudí, ktorým som ochotná podstrčiť link s vlastnými skúsenosťami, nevyškrtnem. 🙂
kočky ktoré máte 3 a viac detičiek, kam zvyknete s nimi chodiť? ja hľadám na nete a všade je len 2+2 ☹
@iva330 My sme boli v lete aj v zime na Štrbskom Plese s 2-2,5 ročným synom a spokojnosť maximálna 🙂