Existuje taka?kde konkretne?max do 2000€ za tyzden,4 osoby ,2 dospele,jedna 15r a jedno dieta 3r
za mňa neexistuje
Jasné že áno ,pozri Egypt teraz
Lacna a dobra, to je dost siroky pojem. Mozno ked si sama vyskladas dovolenku, kupis lacne letenky, tam sa prepravis MHD do hotela a tiez z hotela na letisko alebo lacnejsi transfer a nejaky penzion 2 km peso od mora, tak mozno to tak lacno vies zbuchat. Ale stalo by Ta to velmi vela casu pri hladani.
2000 e na 4 ludi vratane stravy a cesty... no ja toto nevidim ruzovo, to ti ani egypt nevyjde...
@sasa1310 ved toto vsetko 14+ uz beru prakticky vsade ako dospeleho...
@anjelicek26 za 2000 eur sme nešli na dovolenku ani 10 rokov dozadu
Egypt. ...vybrať si super hotel a nie cez letné prázdniny inak úplne v pohode...my tak chodíme pravidelne last minute ..
Velmi zalezi aj na termine, pre vacsinu slovenskych CK je dieta od 14 rokov brane uz ako dospely (takze toto zlozenie by bolo 3 x dospela osoba + 1x dieťa) Co dovolenku predrazi, kedze na deti byvaju rozne akcie.
@sasa1310 ja ani nejdem pisat, kolko nas stala tato letna dovolenka... strasne islo vsetko hore... ja to vidim toto leto v ramci mojho financneho zdravia na Dansko 😂
Nemusi byt Egypt ,take Chorvatsko,Bulharsko nwvyjde lacnejsie?
@jurkaa aha ok vdaka idem pozriet
A aku CK odporucate?
ja som akurát pozerala nejake dovolenky v juni a septembri v turecku pre zostavu 2+2 a cca okolo 2300uz najdes. A to mas asi infanta (ak je do veku 2 rokov) a tak mozno aj menej by to vyslo.... každopádne pozeraj recenzie a urcite mimo sezonu nieco najdes
Nie je to práveže drahšie
Podla mna neexistuje resp. co vsetko si predstavujes, ze bude zahrnute v cene. Ak ubytovanie v apartmane, tak to urcite ano Chorvatsko, Bulharsko aj Taliansko.
15-rocna sa uz berie ako dospela, za 3-rocme uz tiez platis letenku a letiskove poplatky, plus dve dospele osoby, takze letecky zrejme nie ale vlastna doprava v apartmane, to by sa zvladnut dalo.
Naslo by sa aj teraz nejaky lacnejsi Egypt, len teda pri Egypte zrovna hladat lacnejsi hotel, je za mna risk, kedze aj tie ich lepsie su castokrat diskutabilne (alebo som rozmaznana)
@katkaseiner pise 15 rocne dieta, to uz nie je dieta, takze tri dospele osoby a jedno 3-rocne dieta, za ktore platis letenku a letiskove poplatky, Turecko nemozne za tu cenu ak nie ultra ultra first moment a dost zly hotel
Za mna tiez nerealne 🙊 ja sa neviem zmestit ani do 4500€ za tyzden pre 2+2 🤣
@ktobytobolpovedal mozno zalezi aj od narocnosti ci?
Mozno. A teda teraz mi napadlo, ci chces teraz tu dovcu alebo leto 2025. A teda egypt najlacnejsi a ani Turecko by som asi neriskovala veru 🤷♀️
Ale skus teda Bulharsko pozriet, napr.Hydrotour
@minenkak 4-5 noci??? To je akože týždenná dovolenka? 🤣🤣🤣🤣🤣
@valikasikulova no tak pardon je tam šesť dní sa mi nechceli hľadáte jeden deň viac
To je ťažko ktorú CK....napríklad hore som dala link ...cez inviu vieš si zhruba pozrieť ceny je to združenie cca všetkých cestiviek tam ti aj píše cez akú cestovku to kúpiš a sa vieš konkrétne na tu CK obrátiť je to lepšie....ísť priamo lebo ak je nejaký problém rýchlejšie vedia reagovať ako združená CK.
Ja konkrétne cez hydrotur fischer aj orex som bola už
@minenkak pre mňa je týždenná dovolenka tých 7 noci a 8 dní a nie hento preboha
@valikasikulova tak sedem dní je týždeň nie osem
Nehadajte sa kolko dni ,prenas staci ozaj ten tyzden,nikdy sme pri mori neboli
Taliansko