Do Turecka v júni

simimata
2. jún 2014

Ahojte. Chcela by som sa opytat ci bol niekto z hruba koncom juna v Turecku. Ake bolo pocasie a teplota mora? Chceli by sme ist a rozmyslam nad pocasim...predsa to este nieje stred sezony,ale zase lepsie ceny 🙂 dakujem

nivi
2. jún 2014

teplo bude aj more.
ved v strede sezony je tam neskutocny hic. samotni turci hovoria, ze naljepsie je maj/jun a potom september

kiki68
2. jún 2014

presne,tieto destinacie radsej ten jun alebo september, jul,august je strasny hic. Rovnako tak Malta, nezda sa to,ale my sme boli na prelome augusta a septembra a ako zacal september tak ovela lepsie, nebolo tak straaasne teplo. Ten august bol na skapatie doslova.

sintra
4. jún 2014

aj my sme boli, koncom juna este posledna sanca, kedy neumriet od horucavy 🙂 Lebo fakt jul, august, to uz je brutal.

oli_
4. jún 2014
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.

ahojte. tu píšem nejaké články o dovolenke v Turecku, dávam dokopy rady a tipy a info o jednotlivých oblastiach aj celkovo o turecku - čo tam, počasie atď.. tak ak máš chvíľu, tak skúš pozrieť, možno pomôže a inšpiruje 🙂

http://www.dovolenka-pri-mori.sk/turecko/
Btw. My sme boli v Kemeri koncom juna myslim a už bol hic, ale mne to vôbec nevadilo 🙂 A hlavne tá oblasť je z tých najteplejších. A aj o tom tam mám vlastne jeden článok, ako bolo a čo všetko sa tam dá vidieť - som bola inak príjemne prekvapená 🙂 pekne tam bolo skrátka 🙂