Ahojte. Chcela by som sa opytat ci bol niekto z hruba koncom juna v Turecku. Ake bolo pocasie a teplota mora? Chceli by sme ist a rozmyslam nad pocasim...predsa to este nieje stred sezony,ale zase lepsie ceny 🙂 dakujem
presne,tieto destinacie radsej ten jun alebo september, jul,august je strasny hic. Rovnako tak Malta, nezda sa to,ale my sme boli na prelome augusta a septembra a ako zacal september tak ovela lepsie, nebolo tak straaasne teplo. Ten august bol na skapatie doslova.
aj my sme boli, koncom juna este posledna sanca, kedy neumriet od horucavy 🙂 Lebo fakt jul, august, to uz je brutal.
ahojte. tu píšem nejaké články o dovolenke v Turecku, dávam dokopy rady a tipy a info o jednotlivých oblastiach aj celkovo o turecku - čo tam, počasie atď.. tak ak máš chvíľu, tak skúš pozrieť, možno pomôže a inšpiruje 🙂
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/turecko/
Btw. My sme boli v Kemeri koncom juna myslim a už bol hic, ale mne to vôbec nevadilo 🙂 A hlavne tá oblasť je z tých najteplejších. A aj o tom tam mám vlastne jeden článok, ako bolo a čo všetko sa tam dá vidieť - som bola inak príjemne prekvapená 🙂 pekne tam bolo skrátka 🙂
teplo bude aj more.
ved v strede sezony je tam neskutocny hic. samotni turci hovoria, ze naljepsie je maj/jun a potom september