Ahojte. Boli ste prosím vás niekto na dovolenke v španielsku v septembri? Je tam ešte teplo? Napr. na costa brava...
Ahoj my sme boli zaciatkom oktobra a bolo super teplo,kupali sme sa aj v mori aj sme mali bazen pri vile a bolo perfektne isla by som opat 🙂 Urcite odporucam 🙂
Ahoj, ja som bola v Malage v polovici septembra na 5 dní a celých 5 dní bolo šialene horúco, až som si hovorila, že sme mohli ísť aj koncom septembra 🙂
My sme boli na Costa Brava pred pár rokmi začiatkom septembra a boli sme dosť sklamaní. Nebolo až tak teplo, ako sme si predstavovali, fúkal dosť studený vietor a jeden deň pršalo. More tiež nebolo veľmi teplé /my máme radi teplé moria/. Takže ja by som už v septembri na Costa Brava určite nešla, možno dole v Andalúzii je to s počasím v septembri lepšie.
my sme boli na costa del sol minuly rok prvy tyzden (tusim 7meho sme leteli) a pocasie okrem prveho dna ked bolo po nocnom dazdi tak bolo super ...teplucko do 30 , teple more takze bez problemov 😀 😀 😀 😀
Zvycajne v septembri je este dobre pocasie - podla mna je to skvely cas na dovolenku- je menej ludi, teplota je este velmi dobra a da sa aj v mori kupat - je jasne ze po veceroch to uz nie je to iste ako v juli/ auguste a clovek si musi aj nejaky ten sveter natiahnut ale ako hovorim v septembri sa este da v pohode uzivat si slnka a vody na stredozemnom pobrezi
@ren76 ahoj ja som tam zila 7 polrokov,takze vzdy som tam bola az do nejakeho oktobra, a mozem s kludom povedat ze v septembri sice nie je este zima ale na kupanie uz zima je,uz skoro rovnake pocasie ako u nas ,dost fuci od mora a nic moc, no musela by si fakt chytit dobre pocasie co je otazne predpovedat takto skoro, ale vo vacsine pripadov skor uz sa moc kupat neda