Kto z vas cestuje 7.8 do chorvatska ?
Ubytovanie mate od 7meho?
My sa chystame 9.- 10.
My sa chystame 9.- 10.8 este nevieme presne
ideme 🙂
my ideme 7 v noci.
my ideme 5. v noci 🙂
Cestuje niekto z vas aj zo stredneho slovenska ?
@simuliak275 ideme na blind
Mi ideme z PN a tiez na blind!!!
o oklkej a odkial?
My ideme 2.8. na 10 dni. Dramalj 😊
My ideme z BB na noc,aby dcera co najviac z cesty prespala 🙂
My ideme z BB na noc,aby dcera co najviac z cesty prespala 🙂, cestujeme do Omišu
Aj my štartujeme okolo 22.00,ale moje dieťa nespí a ešte aj kinedryl mu dám/opačný účinok/,ale aspoň nevracia.
Ahoj keď cestuješ aj ked len do chorvátska nezabudni na cestovne poistenie. Ja som su rozbil hlavu na skale. museli ma previesť do nemocnice a musel som platiť 350€
Ak môžem odporučiť tak invia ma toto poistenie zdarma tu je odkaz http://zlavovekody.sk/kod/poistenie-cestovnej-kancelarie-zadarmo-od-invia-sk/
Oplatí sa lebo sumu pri úraze som musel zaplatiť hneď :(
Tak ja by som bez kompletneho poistenia na dovolenku nesla 🙂 Istota je istota
@bizuka Do ktorej casti Chorvatska cestujete? Pojdete v kuse,alebo aj s prestavkami ?
my ideme 5-teho večer od BB do Rogoznice, aj sa teším aj mám bobky, ešte som nebola s mimčom 😉
Tento rok ideme samy na aute, chodievali sme s troma autami,tiez mame bobky,ale dufam ,ze vsetko dopadne dobre. Hlavne ist skor a pomaly,s mensimi prestavkami 🙂
my sme už boli dva krát samy , plán mám zatiaľ taký, že vyraziť okolo 21 - 22 hod a švihať čo to dá kým bude mimčo spať aj keby som to mala dať na jeden šup, nech mám tú cestu čo najskôr z krku 😉 .
Chodili sme cez Šahy ale teraz chcem ísť na Komárno a vyhnúť sa Budapešti, tá jediná ma straší
My tiez pojdeme v takom case,cez Sahy a Budapest obideme,sice to bude 30km navyse,ale aspon nepojdeme cez centrum. My cestujeme 7.8
@simuliak275 ahoj ,my sme sa vrátili z Omišu boli sme tam 14 dní,bolo tam krásne ako každý rok,more teplučké,príjemní ľudia,ale strašne teplo!! V auguste býva v Omiši oslava oslobodenie Omišu ,Kde prídu dve pirátske lode a bijú sa na mori,strieľajú atď treba vidieť. 🙂 želám peknú dovolenku 😎
My tankujeme posledny krat v Sahach,ale ci maju aj LPG neviem povedat :(
@simuliak275 ešte nie je rozhodnuté,Podstrana,Podgora....kde nájdeme ubytko.Stojím v Komárne pre dialničnú,potom na cikpauzách,jeden rok som ťahala v kuse 6 hodín,lebo som mala tešu,že malý zaspal,ale bolo to únavné. Každé 2 hodky sa zastavte,prejsť sa okolo auta,popreťahovať sa,vieš "pomaly ďalej zájdeš". V pohode si to potom odšoférujem
@ivia25. Jej potesili ste ma,a neviete mi povedat kedy presne maju tu oslavu ?
kolegyni nechceli predať diaľničnú v Komárne, museli prejsť cez hranice. V Šahách sa dalo aj na sk strane
My si ideme tento rok kupovat dialnicnu do Madarska cez internet
My cestujeme 6.v noci