Do akého veku s vami chodili deti na dovolenku? Od akého veku je to podľa vás už divné? Ďakujem za pokojnú diskusiu.
Divné to nie je nikdy. Chodím pravidelne so svojou rodinou a svojím otcom a jeho partnerkou a mám 45
My máme deti ešte malé, 4, 7, takže chodia s nami. Ale podľa mňa to není divné ísť s rodičmi na dovolenku v akomkolvek veku.
divne to je len vtedy, ked su v rodine divne vztahy. ja som tiez bola parkrat s nasimi aj v dospelosti. co by malo byt nenormalne na dovolenke s ludmi, ktorych mas rada?
Cca do 16-17... Potom uz nechcel...teraz ma 28 a tento rok ide s nami, lebo si to zela mladsi syn 😁😁😁
Maju 18 a 16 a este idu tohto roku. Na letnu este chcu ist, na lyzovacku uz strajkuju, chodime s muzom aj sami.
24 18 a stále s bratom chodíme 😊 aj v zime aj v lete.
Mam 24 a idem 🙂
Moje deti, dokial budu chciet. Moj surodenec chodi aj ako 40rocny stale s rodicmi na dovolenku😀 ja som bola naposledy, ked som byvala doma. Odkedy mam vlastnu domacnost, skor sporadicky- byvame velmi daleko od seba...
18r.s nami chodí na poznavačky,k moru už nie.
Moji uz nechcu chodit (24, 25 a 18), tis tarsi uz roky.... Vynimku urobili, ked sme isli do Pompeji. No tu 18 r. este vynimocne ukecame.
Ako dieťa svojich rodičov chodím s nimi aj v lete aj len tak cez víkend.
Napríklad mám kamosku sú dve sestry obe ešte bývajú doma študujú na vš a rodičia im proste povedali že snimi nepojdu keď chceli ísť. Ževraj chodili max do 15 aj to autobusom do grecka pred 10 rokmi. Len tam aj tie vzťahy tak vyzerajú že každý si robí čo chce…
Čo je na dovolenke rodiny divné? Buď chcú alebo nechcú.
Kamarátky čo majú staršie deti 20 plus chodia spolu uz aj s frajermi, frajerkami.Zalezi od vzťahov v rodine
21-rocna dcera, VS studentka, bola so mnou lyzovat v januari a za 2 tyzdne ideme spolu na 3 tyzdne na super peckovu exoticku dovolenku. Ja mat taku mamu ako som ja, vobec by som sa nestazovala....
Poznam pripad kde 39r. Chlap byvajuci s rodicmi chodi s nimi..
Tak ja mám deti ešte malé, ale ja chodím s rodičmi doteraz (45r), samozrejme všetci spolu, už aj s vlastnou rodinou. Našťastie môj chlap si mojich rodičov "adoptoval", najmä s otcom sú zohrať dvojka.. 🤪
Prvé čo som sa tento rok opýtala mojej 18-tky, či ešte chce ísť s nami na letnú dovolenku. Odpoveď: "Samozrejme že áno, prečo nie?!" Takže ide a som rada. Deti sa podieľajú aj na výbere destinácie a výletov.
Rodičia chodia so mnou nie ja s nimi :D už sa karta medzičasom aj stihla vymeniť :D
Mám 42 a stále chodím, aj s manželom aj deťmi a teraz už aj staršia dcéra s frajerom bola s nami. Máme super vzťahy a vôbec ma netrápi ci to je niekomu divné.
Poslednýkrát som bola na dovolenke ako 15-16 ročná..
Ty,,to by ma ani nenapadlo,že by to bolo divné od nejakého veku
Mám 32 a ideme s mamou 🤔
U nás sa už karta obrátila, na dovolenku ich berieme my svokrovcov a keby zdravie pustilo aj moju mamu vezmem rada. Svokrovcov len na Slovensko na dovolenku, ale svagrina ich ide brat aj k moru prehovorila ich.Nevidím na tom nič divne.
Rada som chodila cely život s rodinou
divné by to bolo, ak by to bolo nasilu. ak to vyhovuje všetkým, je to v poriadku v akomkoľvek veku. môj známy ide teraz so ženu, jeho sestra s mužom (oba páry s deťmi) a idú spoločne s jeho rodičmi (čiže aj sestrinými rodičmi). majú normálne vzťahy a všetkým to takto vyhovuje. rodičia majú po 70-ke. 🙂
Dcera ma 21r a stale chodi s nami..teraz idem ja ,12r dcerka ,a 21r dcera jej kamoska, ideme do IT
Do žiadneho veku není divne aby deti chodili s rodičmi na dovolenku ak chcú. Divne je keď deti nechcú ísť na dovolenku a rodičia ich napriek tomu so sebou ťahajú
maju 26 a 19 a na dovolenku s nami chodia...neviem, preco by to malo byt divne...ziju este doma, radi spolu travime aj spolocny cas...