Dlhý let lietadlom a spánok

nika2244
1. sep 2024

Mamičky, potrebovala by som sa pripraviť na dlhý let lietadlom do USA. Chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s nejakou nafukovacou posteľou alebo niečím podobným pre deti. Dievčatá maju dva a 5 rokov. Prípadne kde to kúpiť. Keďže by som chcela, aby si pospali. Ďakujem za rady.

grace55
1. sep 2024

@nika2244 neviem si predstaviť, kde si to v klasickej 2tr.dala. Nič podobné som tam.nikdy nevidela, a to som stretla v lietadle veľa detí. Navyše, akoby si tam riešila bezp.pasy? Deti sú skladnejsie ako dospelí, neporiesilo by sa to bežným vankúšikom atď?

vilma7
1. sep 2024

A kde ju chceš rozložiť? Do uličky? Neboj, pospia si aj na sedadlách. Ak nebude plne lietadlo, tak si presadnite počas letu aby sa mohli zložiť aspoň na 2 sedadlách.
Ja som raz mala celú radu pre seba, bolo nás málo.

sissy27
1. sep 2024

@nika2244 v prvom rade si over, ci ti to letecka spolocnost povoli a potom pozri JetKids, tusim Stokke to robi. Je taky matrac nafukovaci alebo rozkladaci kufrik.
@vilma7 je to taky akoby predlzovaci diel k sedadlu pod nohy, pre deti z toho vznikne lozko.

duppka13
1. sep 2024

Ak maju samostatne sedadlo tak po jeho sklopeni sa v pohode vyspia tak ako aj dospeli, pripadne este dokup podporny vankus na krk v tvare U

sisaka
1. sep 2024

@nika2244 je to predražená blbosť, s ktorou budeš mať len oštaru. Tiež som ešte nevidela nikoho v lietadle to používať, aj keď podľa reviews sem tam sa niekto nájde.
@sissy27 Dobre radí, najprv si over v leteckej spoločnosti či ti to povolia a tiež si zisti, aké su široké sedadlá, pozri si reviews na Amazon a tiež ceny.
2 či 5 ročné sa v pohode vyspia na sklopenej sedačke, tých pár centimetrov za tú cenu určite nestojí.

sisaka
1. sep 2024

@duppka13
Samostatné sedadla musia mať, majú 2 roky a 5

ivka225
2. sep 2024

@nika2244 ak letite s Emirates vo first class Airbusu A380, tak tam sa sedadlo da upravit na plnohodnotnu postel.

ptvw
2. sep 2024

@ivka225 určite by sa pýtala na nafukovacku a celkovo tu na koni ak by letelili v prvej triede s emirates 🤣

svetlonos
2. sep 2024

@nika2244
cestovali sme s 2 rocnym, spal normalne na sedadle, nebol problém. Zober vsnkus, možno ti tam aj dajú, idealne tie nafukovacie, riesis fakt blbiny, ver mi. Unavené dieta zaspi aj na sedačke bez zbytočnosti, uvidíš. Leteli sme do Kakifornie, ozaj dlllhy let, k tomu 2 mesacne babetko, ozaj sme s nimi nemali problém.

tenerifka
2. sep 2024

@nika2244 tak male deticky ti zaspia na normalnych sedadlach, neboj, let rychlo ubehne. Ak letis v noci, ty budes rano rozbita, ale deti to daju v pohode, a vecer potom pojdete vsetci skor spat. Ziadnu nafukovacku neber, pocas letu kazdu chvilu oznamuju turbolencie a treba sa priputat, bolo by to este horsie, deti by si musela stale budit, takto mozu mat pas stale zapnuty a pospat si

nika2244
autor
2. sep 2024

Myslela som také, čo len predĺžia sedadlo. Videla som to na nejakej reklame, ale už sa k tomu neviem dopátrať. Ale možno to teda nebudem riešiť. Len ženy, nemusíte hneď disovať a arogantne vystupovať a písať, len aby ste si rýpli. Každopádne ďakujem aj tak