Dobrý den, čaká má let s 3,5 ročným synom bohužiaľ budem musieť letiet sama. Let je s prestupom Viedeň-Mníchov-Miami. Mám celkom rešpekt. Syn je rad nalepený na mne neni až take divoké dieťa. Letel niekto takto ? Dalo sa to zvladnut ? Bojim sa hlavne toho vlacenia. Kočík batožina príručná syn bude chcieť byt na rukách. Ja celkom rýchlo dokážem niečo založiť zabudnúť. Absolvoval niekto cestu s dietatom ? Máte niake rady napr na kočík Resp príručnú batožinu?
Kocik môžeš mať až do lietadla. Pred lietadlom ti ho vezmú. Batožinu odovzdas úplne na začiatku a vyzdvihnes si ju až v Miami. Takže na letisku budeš mat kočík a jednu prirucnu batožinu. Inak na letiskách zvyknú byť pekne detske kútiky.
Pri sebe budeš mat kočík a tašku s najdolezitejsimi vecami. Jedlo máš v lietadle. Nič extra pri sebe nemusíš mať, len základné veci a nejaké hracky, mini, vhodne do lietadla. Ja vždy kúpim nejakú novú hračku o ktorej dieta nevie a vytiahnem ju ako zolika, keď už naozaj vycerpam všetky moznosti. Nová hracka je vždy wau. (Ci už kniha, magnetické skladačky, čarovné farbicky... už si poznáš dieta, čo ma rado)
Odporúčajú aj tablet s rozprávkami, čo ja síce neuznavam, ale toto je situácia, kedy by to mohlo byt naozaj veľká pomoc.
Prečo by chcel byť 3,5r na rukách? Nechce byť v kočíku? V tom prípade by som asi radšej zvolila nosic. (Sú aj pre väčšie deti) ak by si mala mat kočík len na obtiaž... nemá zmysel ho brať.
Kocik som brala ked mala 11m potom uz nie. Vlastne este raz ked mala 3.5r a sli sme do Disney lebo sme pobehali 3parky za 1den . Zvaz ci ho ozaj potrebujes. Ale nie je problem mozes ho A odovzdat s batozinou B odviezt ho az k lietadlu - potom ked vystupujes Musis len pockat az vsetci vystupia a ostanu len ludia co potrebuju asistenciu -im dovezu voziky a tebe kocik. Letiska mas fajn jednoduche stredne velke. Batozinu prirucnu si davam dole pod sedadlo - tak to nezabudnes ked to vidis. Pri 2 detoch mi prisiel idealny plecniak = volne ruky. Posledne mi koli covid zmatku museli menit let Lebo prvy spoj bol zruseny a dali mi taky kde som musela byt s detmi 9 hodin na letisku v Toronto . Tak som cestou spet kupila malemu kufrik trunky . To je kufrik kde si dieta moze sadnut a tahas ho. Ale nastastie sme tam Neboli zas tak dlho Aj ked meskali 2h uz Neviem kolko sme tam boli Mozno 5h. Ten kufrik nie je nevyhnutnost ale detom sa paci. Idealne je letiet len s kabelkou 😜ale moji su vyberavi hocico nezjedia Takze jedlo voda sluchatka . S jednym dietatom je to v pohode . Spat nebudes 😉moji su zivle ale prezili sme to vzdy. Stastny let.
dovolim si oznacit @miadi
ta to absolvovala s 2 detmi tusim 😁