Dlhá cesta lietadlom

24. dec 2021

Čaká ma 12 hodinový let.. s jedným prestupom (6+6 hod) .. som dosť veľký panikár. Príšerne sa bojím, ze lietadlo ktoré ma bude brat padne. Samej sebe mi to znie vtipne, ale co s tým robiť ?🙊😀 je tu niekto, kto takýto strach prekonal?

karhu
24. dec 2021

ploskacka rumu cestu ulahci😅

michluc
24. dec 2021

Ja mam tiez panicky strach , zachrani ma iba kinedril , nadopujem sa a cestu nevnimam , resp. je mi ukradnuta 😂

liljana
24. dec 2021

Lietanie je najbezpecnejsi sposob dopravy. Pri obrovskom mnozstve letov spadne 1-2 lietadlo za rok? Mozes si este pozriet statistiku, ktora spolocnost ma v historii najmenej nehod, ak to zvysi tvoj klud.
Je vela spolocnosti, co v historii nemali ziadnu nehodu, alebo posledna bola niekedy pred 30 rokmi a odvtedy bezpecnost lietadiel a lietania sa mnohonasobne zvysila.
https://www.interez.sk/toto-je-zoznam-16-najbez...

juliet86
24. dec 2021

skus kognotivno behavioralnu terapiu

ivkazba
24. dec 2021

S akými aerolinkami letíš? Ja mám panický strach z lietania, hoci si uvedomujem že je to najbezpečnejší spôsob dopravy. Ale napriek strachu mimo korony lietam viac krát ročne, ale teda zásadne žiadne chartre a nízkonákladovky. V poriadnych aerolinkach si dám teplé jedlo, whisky, netrasie, čítam si a hlavne nehučí to ako v tých malých lietadlách ktoré majú rady 3+3.

autor
24. dec 2021

@ivkazba spoločnosť KLM 😊

mamamasama
24. dec 2021

ako letuška odporúčam alkohol a filmy 😂

tenerifka
24. dec 2021

Na letisku si daj pohar nejakeho alkoholu, ale len aby si sa uvolnila, v lietadle detto.... Nie vela, lebo to bude mat opacny efekt. Cervene vino roztahuje cievy a trochu uspava, pre mña je v lietadle velky pomocnik, mam nalietanych niekolko sto hodin. Vezmi si aj svoju hudbu, v lietadle budu aj filmy, cas ti rychlo ubehne

tenerifka
24. dec 2021

A strach mam vzdy, ale tuzba po cestovani a poznani dalekych krajin je silnejsia, tak si pomaham, ako sa da. Ten strach znamena, ze sme ludia a pouzivame mozog, je uplne normalne, ze nam to nie je jedno, ale naucis sa mat ho pod kontrolou

mikadooo
24. dec 2021

Čokoľvek na ukludnenie (tlmenie) čo máš alebo si vieš ešte zohnať. Ja by som zbehla do lekárne sa poradiť.