Ahojte mam tu niekoho kto bol v Californii v LA a vedel by mi pomoct s dilemou co sa viac oplati vidiet pre dospeleho cloveka? Disneyland+ adventure park (kolotoce) alebo universal studios? Najradsej by som videla vsetko ale kazdy z parkov vyzaduje aspon jeden plny den tam aby si to clovek uzil a tolko casu mat nebudem. Dakujem za kazdu radu. Ps: googlila som porovnavala pozerala videa a odporucania ale neviem sa rozhodnut… milujem HP ale len kvoli tomu neviem ci tie filmove studia stoja za to?
Bola som v Disneylande a je to fakt vhodné pre deti najmä, dospelí si možno užijú nejake jazdy, pamätám si na nafukovacom clne, akože dzunglu a pod. Mile, ale Universal Studios sú pre dospelakov určite lepšie.
Isla by som na tvojom mieste do universal studios . Disney je lepsie na Floride . My chodime tam do Disney world koli detom a este maly potrebuje par cm narast aby mohol ist na vsetky kolotoce v universal . Ale disney nie je len pre deti praveze tam chodi viac bez deti ako s detmi 😃dochodci vozickari zalubenci ci bezdetne pari aj single ludia . Pozri si YouTube videa co tam maju a co by si chcela viac zazit .
Bola som v Universal Studios v roku 2015 ako 30 ročná a stálo to určite za to, jeden z najlepších zážitkov z USA tripu. Kopec husenkovych dráh, atrakcií, prehliadka kulís, okružná jazda vláčikom. Mne sa to páčilo, detaily si už síce nepamätám, ale pocit zostal (vďaka za jeho znovuobnovenie 👍). S Disneylandom neviem porovnať, ale tak je to Amerika a oni vedia atrakciu urobiť z hocičoho, takže vyber podľa dostupnosti aby si tam na to mala čo najviac času a stihla si to užiť.