Disneyland s 5 ročnými babami - poraďte cestovku

timidlo
13. dec 2013

neviem ci nie su este male chceme ist letecky viete mi poradit dobru cestovku a nemali bi sme este pockat budu mat s toho volaco ako tam bolo tie ktore ste tam boli diky za radi

tova
14. dec 2013

male nie urctie. My sme boli v okt. so 4r. dvojickami a zazitok maju do teraz, vsetky dvd su Mickey mouse, nemo, tricka, navlecky na postel atd. Let zvladli super akoby to bola atrakcia, vzala som par novych malych hraciek ale boli sme v disney na FL. Listok ti plati cely den, najlepsie je ist rano na 3hod. cez obed naspet do hotela pospat odreagovat sa lebo je toho vela a potom poobede naspet (plati ten isty listok z rana aj parkovne) podla toho vyberaj hotel aby bol do 20 min. od parku. My sme boli 7 dni, boli aj dni ked sme ostali len 3 hod. a poobede sme uz boli v bazene pri hotely alebo v inom parku , viac uz nezvladli, dcera v kociari uz nezaspi. Jaj a kludne vezmi aj pre 5r. kociar, bezne ludia beru aspon na extra oblecenie, obcerstvenie, daznik si tam mozes dat. a velmi pomohol, lebo za ruku tahat deti 3 hod. je tazke. Kociar ked nepotrebujes , zaparkujes a mozes kludne chodit po atrakciach aj hodinu, dve, nikto nic nevezme, ja som par krat v nom zabudla aj fotak rovno na streche, vodu, jedlo som tam mala a nic.

kuwait
14. dec 2013

My sme boli prvy krat so synom ked mal 8 rokov odvtedy je to jeho vasen a otcova tiez 😀 kazdy rok musia navstivit Disneyland,vidame tam male take 4-5 rocne deti a tie sa super bavia ale take uplne malicke ani nie niektore sa aj boja,takze s 5 rocnymi preco nie to uz je vek objavovania a zvedavosti