Ahojte, ideme 1x do Turecka a zatial ma najviac oslovil tento hotel. Bola by som vdacna,ak by ste sa podelili o svoje skusenosti a nazory, ak ste tam uz boli. Dakujem!
dakujem,si zlata, mam trosku stres, kedze takto to vybavujem 1x. Ja pozeram cez Inviu a tam je ponuka od CK Sun and Fun,pre mna neznama cestovka,ale cena super, my zvazujeme ist v juni,kvoli teplu, v auguste sa to dalo prezit? Prileteli ste vecer? Transfer nebol dlhy? Ubytovali vas rychlo?
@libelle tu cestovku veru nepoznám ani ja. Pozri radšej či cez ten globtour je to veľký cenový rozdiel. Dalo sa prežiť. Keďže cez deň sme sa kúpali a na izbách bola klíma takze teplo nevadilo🙂 my sme mali nocny let, na hotel sme prišli okolo 7 ráno a ako je všade zvykom ubytovali nás až po 14… Ale mali sme si kde odložiť veci, prezliekli sme sa a kúpali sme sa a ležali sme pri bazéne, aj náramky nám hneď dali takze sme isli na ranajky, neskôr na obed. Transfer si moc nepamätám koľko trval ale bolo to cca hodinu, hodinu niečo
@libelle delegatka nás nečakala na letisku. Ale čakal nás tam nejaký chlap- mal tabuľku kde bola napísaná naše cestovka, povedali sme meno a on nám ukázal kam a do akeho autobusu mame ísť. Keď sme boli v autobuse tak nám rozdal letáčiky od delegátky kde bolo všetko napísané, čo môžeme využívať a od kedy do kedy, všetky info. Aj číslo na delegátku. Další deň prišla do hotela a tam sme s ňou mali stretnutie, ponúkala nám aj rôzne výlety
@libelle boli sme v roku 2018. A nemám čo vytknúť 🙂