Viem, že trošku zvláštna ale predsa otázočka. V zime poletím do zahraničia a chcela by som sa opýtať, či nemá niekto skúsenosť letu s detskými sánkami? ďakujem za všetky odpovede 🙂
@gumkac19 záleží od konkrétnej leteckej spoločnosti, ale v zásade by s tým problém byť nemal, ak ich nechceš dať do carga aby sa nepolámali, tak ich odovzdáš letuške pri nástupe do lietadla a po pristátí ti ich vráti, možno tam bude nejaký poplatok... ale ľudia lietajú s kadečím atypickým a pokiaľ sa nejedná o výbušninu alebo drogy, tak sa riešenie dá nájsť 😉
Ahoj,
len pre zaujímavosť - v tej krajiny, do ktorej cestuješ, nemajú sánky alebo sú to vaše obľúbené a nechceš ich nechať opustené počas zimy na Slovensku 😉 ?
My sme mali 2 - jedny na SR a druhe tam,kde sme byvali... Sanky su zalezitost 50€, daju sa aj pozicat,ak idete lyzovat,nebrala by som so sebou...
@denkaajejdeti idem do spojených štátov - sanky tam predávajú, ale len také malinké a kovové a cena prehnane vysoká cca 100$.... tak som chcela vziať ako darček.
@danim tu na som našla http://www.natrhu.sk/natrhu/eshop/12-1-Drevene-... za super cenu 🙂
@gumkac19 tak my sane mame, ja nepotrebujem kupit... tie co davas link, by som si najprv pozrela nazivo... lebo fakt to nie je ziadna lacnota kvalitne sane s operadlom.. obehni obchody a sama zistis.. ja hovorim stale o kvalitnych pevnych dlhych, kde sa zmestia 2 deti.. lebo na ukor ceny dnes vyrabaju kadeco..
na velke alebo specialne batoziny, casto napriklad vzacne hudobne nastroje... je na letisku miesto kde sa zvlast odovzdavaju. Mm takto nosil fujaru so sebou, le za to sa priplacalo, ak sa pamatam okolo 25€ ak nie viac, opytam sa ho ked pride domov ak si to bude pamatat, tak ci tak najlepsie opytat sa priamo spolocnosti s ktorou letis, pretoze nemaju vsetci rovnake podmienky
@danim ja nekážem kupovať :P väčšinou každá rodina má doma sane - taktiež máme doma sane už xy rokov, len som poukázala na to, že drevené sane som našla za prijateľné ceny, na tej stránke sú aj väčšie a stoja niečo okolo 50€ :P ale to bola len ukážka, ešte žiadne nejdem kupovať, len som chcela povedať, že v usa sú sane malé, kovové za 100$ veľkosťou také, že keď položím jedno dieťa ani si nohy nevystrie... (škoda, že som si ich nevyfotila :D)
ešte ma napadlo - dali by sa vziať namiesto batožiny? zbalili by sme sa do jedného kufra a druhá osoba by mohla mať namiesto batožiny sane 😀
@gumkac19 Ahoj,
tak už rozumiem 🙂 . Prepáč, len sa mi to zdalo také nezmyselné - sama mám tri deti a cestujeme radi a často a keď balím veci, tak po tých rokoch skúseností balím naozaj len veci, ktoré potom využijem. My máme rodinu v Kanade a sánky tam teda nenosíme 😉 , ale USA a Kanada je rozdiel.
ešte malá ukážka saní http://i3.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/... :D:D:D aké sa dajú tam kúpiť :D
@gumkac19 otázka pobavila 🙂 zavolaj na letisko a informuj sa,ja som akurát včera volala a tiež sa ich vypytovala kde co lebo sa chystám letieť s bábätkom,určite ti všetko potrebné povedia 🙂