Baby, ma niektorá skúsenosti s touto detskou vestickou na plávanie? Je od 1-3 rokov. Zvažujem kúpu aj kvôli dovci pri mori, aj kvôli veľkému bazénu... Vďaka 😀
My sme mali pre drobca klasickú žltú nafukovaciu vestu a môžem len odporučiť do mora alebo do bazénu. 🙂
ludia, dajte si vy nafukovaciu vestu a skuste, ci vam je v tom pohodlne. dost pochybujem. to su tak zbytocne vyhodene peniaze. vy by ste v tom tiez nechceli byt.
@stanislavao vesta na plávanie je o bezpečnosti a nie o paráde... To ako keby si povedala, že pásy v aute alebo autosedačka nie sú pohodlné, v prilbe sa potí hlava,tak to nedám... Dcéra je väčšia, pláva celkom slušne a na lodi alebo na skútri bude mať vestu a nezaujíma ma,či je pohodlná... A kým bola menšia a nebola úplný plavec, tak ju mala aj pri kúpaní aj keď som bola vo vode s ňou...
Urcite kvalitne rukavniky, nie tie klasicke z hrackarstva.Vestu detom davam jedine na skuter ci lod aj to iny druh . Nam sa osvedcili rukavniky Flipper. Deti su cele leto v mori a obcas aj velke vlny a na tieto rukavniky sa mozem spolahnut.
neodporúčam,vesta sa akoby nadnášala hore pri plávaní...ale s touto konkretnou nemám skúsenosť...v mori som nikdy vestu na dieťati nevidela,len rukavniky a kolesá