Ahojte nemáte skúsenosti s týmto rezortom? Zaujíma ma hlavne mesiac júl august majú nafukovacie bazény... Či sa tam oplatí ísť. Recenzie čo som našla ,ale popravde všetko negatívne skoro. Deti majú 11,7,5 tak či využijeme tie bazény bojím sa že tam bude hrozná tlačenka. Ďakujem za každú odpoveď
@ferdy143 My sme boli vlani a synovi 6 rokov sa veľmi páčilo, veľa aktivít pre deti, počasie nám vyšlo, bolo parádne Pre deti je to raj na zemi, určite sa nebudete nudiť. Za mňa odporúčam.
Aj my sme boli min. rok v auguste. Nám síce počasie extra nevyšlo, vonku v tých bazénoch sa kúpať nedalo ale boli sme spokojný a aj syn 7r. Mali sme polpenziu
@sim_simonka
@manuska5578
@tinapb ďakujem za odpovede. Pôjdem s deťmi len sama a bojím sa keď sa mi rozprchnu na všetky strany,poznáte to každé chce ísť inde tak preto ma zaujal tento rezort,že voda by nemusela byť v bazéne vysoká a zvládla by som to s nimi. Čítala som o nich že večere boli problém,že len pizza sa dala. Chcela som polpenzia a s obedom neviete to normálne sa dalo objednať hocičo? Či tiiez len pizza? Pozriem koľko stojí plná penzia...a uvidím
@ferdy143 ahoj,my sme boli minuly rok,dve deti 4 a 6.bBoli sme spokojni, bazeny v pohode a aj smykalky. Ubytko tiez parada. Akurat strava vecer sa dala len pizza v reste objednat. Odporucam polpenziu isto. My sme mali len ranajky a teda sme mali problem sa najst v okoli.