Darčekový poukaz na poznávací zajazd

17. dec 2023

Dobrý deň… s ktorou poznávacou cestovkou máte dobre skúsenosti?
Chcela by som pre rodičov ako vianočný darček kúpiť darčekový poukaz niekam na poznávací zájazd.. Rím alebo niečo podobné.. neviem kde konkretne preto ten darčekový poukaz..
našla som niečo na CK Daka lenže podla recenzií to pomaly nikomu nesplnilo očakávania..

dajana555
17. dec 2023

.

niesomtu
17. dec 2023

turancar

alica_z_lesa
17. dec 2023

Ja som bola s CK DAKA v Hallstatte a celé zle. Bol to darček a ja som bola iba ako sprievod. Keby som to mestečko nepoznala, tak by obdarovaná z toho výletu nič nemala. Pre viacerých účastníkov zájazdu (ktorí sa k nám postupne pridali) som nahradila sprievodkyňu. Neviem, či to bolo zlyhanie jednej sprievodkyne, alebo takto fungujú všetky výlety.

katica06
17. dec 2023

Sú rodičia veriaci? Tak skús ck mária

janinah
17. dec 2023

Ak len trochu môžeš tak chod s nimi a bez cestovky,užijete si to oveľa lepšie.Ja som bola s DAKA v októbri v toskansku,zlanarila ma kamoška.Rodicia sú asi 60+ ako ja,videli sme veľa aj sprievodkyni sa ústa nezastavili,ale par veci mi vadilo.Ja chcem byť pánom svojho času,mať čas aj na slušný obed ci kávu,mali sme aj rozchod,ale bud ten obed alebo pamiatky,lebo o 15hod.uz sedieť v buse ,lebo šoféri sú limitovaná,ostala by som v tom meste min. o 3 hod.dlhsie,keby som bez cestovky.Tiez noc v buse a potom prehliadka mesta nič moc pre môj vek.Ale napr.Petrohrad busom cez pobaltské krajiny s ezotour.sk bola paráda,každá noc v hoteli,nijake plašenie.Ale viac som toho prešla bez cestovky a určite za mňa lepšie,len sa treba dopredu pripraviť.

janinah
17. dec 2023

Pre veriacich awertour alebo awertravel

sylvie
17. dec 2023

S CK DAKA nemam dobre skusenosti. Boli sme s nimi minuly rok v Parizi. Nazov zajazdu bol 5-dnovy letecky zajazd do Pariza, no v skutocnosti 3-dnovy. Prvy den sme prisli neskoro vecer a posledny odchadzali skoro rano. Celkovo velmi zla organizacia, cisty lowcost. Sprievodkyna sice povodom Francuzska, ale po Parizi chodila s navigaciou a komentar k pamiatkam citala z Wikipedie. Stalo sa, ze sme sa opytali na nejaku pamiatku a ona nevedela co to je. No cele zle.
Manzelova teta bola s Bubom na zajazde Pariz+Londyn a bola velmi spokojna.

muchotrafka298
17. dec 2023

Ja mam velmi dobru skusenost so zajazdmi Saturu, tam su na urovni sprievodcovia, aj program je v pohode. Ze sa naozaj ten sprievodca venuje. Maju aj vela leteckych zajazdov. Je to ale ina cenova kategoria ako CK Daka. Zalezi od budgetu, ktory ste ochotni za tie zajazdy zaplatit. Lebo to je dost dolezite, ci mas na ten zajazd 300 EUR alebo 1500 EUR.