Zeny,nie su tu medzi vami "dobrodruzkyne", ktore by ste mali chut ist na jar na damsku jazdu na Madeiru?
Take ktore ste Madeiru zazili,ale aj take,ktore nie pripadne. Ja sama som na Madeire este neblla,velmi velmi po tom tuzim ale nemam s kym a nie som ten typ,ktory si sam vezme ruksak a ide.Proste za zbalit na 5-6 dni od deti a spravit si zazitok! 🌞😊 To by bolo... 😊
@tamtamka26 Rozumiem ti,aj my dom.Tiez uvazujem aj v kontexte penazi,ale hovorim si ze si to musim konecbe dopriat.Nikdy nie je vhodny cas pri detoch,povinnostiach.
ja mam dlho Madeiru v merku ale nemam k sebe sofera, co by ju ,odjazdil', kedze Madeiru clovek pochodi len autom.... tento rok idem Bali - Perth a na ine mi uz dovolenka a financie neostanu, ale buduce roky to s tou Madeirou uz musi vyjst
Ja chcem tak ísť do Dubaja......
Madeiru pochodis bez problémov autobusom s cestovkou ktoré ponúkané úplne to iste na každom kroku. Ja som sa tam cítila ako doma na ulici všetci hovorili anglicky, český, polsky, maďarsky, slovenský… portugalčina bola veľmi vzácna 🙂)) na čo sa ale treba pripraviť je že lietadlo nemusi na prvy šup pristáť na madeire môže koli počasia a najmä vetru skončiť v Lisabone, na Tenerife a podobne.
Bože, vieš, ako by som išla?? hneď zajtra... ale riešime bývanie, tak asi nič :-/