Dajte tip na ubytovanie počas krátkej dovolenky v Bojniciach

gallina
2. júl 2019

Chcela by som ísť s rodinkou na pár dní do Bojnic, preto zisťujem vhodné ubytovanie. Má niekto skúsenosť s dobrým hotelom alebo penziónom, s ktorým ste boli spokojní? Na nete som našla voľné izby v "Bojnický vínny dom, Hotel Pod zámkom." Ďakujem za každú recenziu a skúsenosť.

evulka23
2. júl 2019

@gallina my sme boli tu a úplne super bolo, veľmi mila majiteľka, všetko na krok a klud v uličke hneď za hlavnou ulicou, ten hotel by som nešla, zle recenzie a spali sme 1 noc na hlavnej (v takom zelenom penzióne-názov neviem) a bola to hrôza. Toto je ten privat https://www.booking.com/hotel/sk/ubytovanie-pod...

mucuinka
2. júl 2019

@gallina bojnicky vinny dom je skvely. Mala som tu navstevu z Anglicka. Pobehali naozaj cely svet a su celkom narocni zakaznici a boli velmi spokojni. Ale neviem ako je to pre male deti, maju uz totiz deti starsie.

kristina2412
2. júl 2019

@gallina obe ubytovania čo si našla sú fajn,hoci nepatria medzi najlacnejšie. My sme bývali aj v hoteli Damona Regia, žiaden luxus,( trocha mi to pripomínalo hotel Kyjev v BA🙂),ale je to blízko do kúpeľov. Odvtedy myslím že aj prerábali. Veľmi sa nám páčil aj hotel Lipa,bývali sme v podkroví. Viac sa nám však osvedčilo bývať v penziónoch bez stravy alebo v apartmánoch keďže Bojnice majú niekoľko skvelých reštaurácii a nechceli sme sa preto viazať na hotelové stravovanie. Veľmi dobrú skúsenosť mame s apartmánmi Hillfort, penzionom Hujer,penzionom Galéria. Tieto však bývajú dosť obsadené a rezervovali sme ich ešte v zime.

syberia
3. júl 2019

Ahoj..no mi sme boli nedavno v Bojniciach v Hoteli Lipa...velmi pekne ubytovanie...cistucko...prijemny personal...pri vonkajsej terase je detske ihrisko takze mi sme pili kavu a deti sa hrali...si hned pri zamku a zoo...v cene su aj ranajky..mysli ze maju ponuku aj cez zlavomat, no mi sme objednavali dost na poslednu chvilu takze tam uz nemali volny termin.

elenajezova
3. júl 2019

Ten Bojnický vínny dom musí byť super. Lebo vždy, keď Karel Gott spal v Bojniciach,tak spal v tomto hoteli...

floren
3. júl 2019

Bojnický vínny dom má úžasný personál. Boli sme viackrát. Nevýhodou je, že stravu majú len raňajky. Ešte sme boli aj v hoteli Lipa, ti majú reštaurácia vedľa recepcie.

alus33
3. júl 2019

@gallina Ahoj, my sme boli ubytovaní v Apartmány Vendelín, velka spokojnosť, odporúčam.
http://www.vendelin.sk/

ruzicka1989
3. júl 2019

Ja som bola na private, vola sa to Zeleny dom a bola som maximalne spokojna. A jest som chodila do hotel lipa 🙂

itka1
3. júl 2019

Boli vo vinnom dome minuli rok a vtedy mal syn rok a 2 mesiace bolo upne super az na par scodou na recepciu sa v celom hoteli dalo pohibovat aj s kocikom mili ustretovi personal mi sme mali k ubytovaniu aj ranajky a bolo si z coho vybrat maly mal na izbe cestovnu postielku ktoru poskitol hotel za mna super dovolenka dokoca sme si mohli nechat auto na paskovisku v hoteli este aj po cheaute kedze este posledny den sme chcely ist pozriet zoo a nebol prpoblem vsetko mate blizko zamna top hotel

gallina
autor
3. júl 2019

Ďakujem žienky, popozerám ešte tie, ktoré ste mi napísali...

pbra40
3. júl 2019

hotel lipa sme boli aj my a odporucam.

floren
3. júl 2019

@gallina poprípade ešte pozri salaš Vígľaš

vondolina
3. júl 2019

svokrovci boli v hoteli pod zámkom a im sa tam páčilo, je to fakt kúsok od zámku, od zoo, od kúpeľov, hovorili, že mali všetko na dosah, nemali to nikam ďaleko a všade chodili pešo 🙂

luliu
3. júl 2019

@gallina boli sme min rok v hoteli pod zámkom a boli sme veľmi spokojní. Ubytovanie, strava, poloha, všetko top