Dajte rady a tipy na dovolenku s 22 mesačným synčekom

majocka04
21. júl 2019

Chystáme sa prvý krát na dovolenku k moru s malým, najprv sme váhali ale povedali sme si prečo nie... Tak by som vás chcela poprosiť o rady čo nezabudnúť so sebou, a naopak čo je zbytočné... Čo môžem brať do lietadla so sebou a čo určite nie (koľko tekutín, či môžem ovocie al niečo pod zub, samozrejme pre malého, aby hlavne obsedel)... Ďakujem za rady 🙂

evkamotka
21. júl 2019

Novu hracku co este nevidel (nas 22m ma rad aj pexeso, hlada pary samozrejme otocene obrazkom hore). A lekarnicku, dettol a lepky na kolena 🙂 nam chybal hylak/svedske kvapky, muz sa prezral (plna penzia co dodat) ostatne nebudem menovat taky zaklad

zuzkaluk
21. júl 2019

My sme mali do lietadla ovocie, ovocnú kapsičku, dojčenskú vodu v jeho fľaške. Na pláž osuškové pončo, kroksy a na hlavu čiapku z plavkového materiálu, ktorá mu zakrývala krk.

babi81
21. júl 2019

@majocka04 do lietadla pre maleho mozes vodu, dzusik.ja som brala aj ovocnu tasticku a maly snack.na zabavenie potom farbicky a novu knizku.

miskamilka
21. júl 2019
miskamilka
21. júl 2019

ovocie, jedlo, pitie pre male dieta mozete brat so sebou do lietadla, detom povoluju aj tekutiny nad 100ml