Dá sa zvládnuť Thassos autobusom?

vivincek
13. júl 2022

Prosim,boli ste niekto? Da sa zvladnut cesta?

tinka_1807
13. júl 2022

@vivincek Moja mamka s bratom, ale bolo to este 20 rokov do zadu. No povedala, že autobusom už nikdy viac :D ... 36 hodín trvala cesta + ešte trajekt. Ostrov je vraj krásny, ale autobusom by som neodporúčala veľmi ísť.

bosorka2302
13. júl 2022

Boli sme davno a uplne v pohode. Myslim ze 26hodin cca

liljana
13. júl 2022

Boli, nikdy viac. Davno, ked neboli lacne aerolinky. Este tam ako tak, tesis sa, ale naspat. A ak bude plny bus ... Nevidim vyznam ist busom. Ked uz chces sediet tak dlho, chodte styria autom a mozte to tam pobehat. Ale ist autobusom tak daleko je nezmysel. Prides na to pri vystupeni z busu, ze si stratila 2 dni v zivote cestovanim, mas prelezaniny na zadku, klaustrofobiu z busu, dalsi den sa z toho zbieras, a mohla si radsej zobrat ryan air.

lucynecka
13. júl 2022

Tiez sme boli, davno, cca 10 rokov dozadu. Zvladnut sa to da, ale uz by som do toho veru nesla a uz vobec nie s detmi. Ta cesta je nekonecna.

mirage
13. júl 2022

@vivincek preco nie letecky?

jaskolka
13. júl 2022

Bola som autobusom v Grécku raz, po návrate som povedala, že nikdy viac ma na autobusovu dovolenku nikto nenahovori.
Bud letecky, alebo nijako, to je mučenie taka cesta

deti95060810
13. júl 2022

mala som kolegyňu ktorá chodila niekoľko rokov po sebe autobusom do Grécka. Ešte tam išla aj spolu s večne podnapitým manželom a niekedy tam trepala aj vnúčence...
ďalšia kolegyňa zas chcela vystúpiť už v Maďarsku - že to nie je pre ňu - len ju prehovoril manžel s deti...

sssss123
13. júl 2022

my sme boli raz na Chalkidiki autobusom, už viac si neprosím, ani Grécko, neoslovilo ma

penelope11
13. júl 2022

Do Grecka kedykolvek, kamkolvek, ale za ziadnych okolnosti autobusom. Boli sme tak raz so svokrovcami, svokre sa to zdal ako velice super napad, ze pojdeme busom, ze budeme spolu taku cestu, ze podebatime a kadeco, no pre nas s muzom to bolo ako za trest. Nevyspati, nervozni sme boli, to cestovanie proste nebolo vobec pohodlne, takze to sme si povedali ze viackrat nie.

liljana
13. júl 2022

@sssss123 Chalkidiki je pekne, len treba pobehat viac plazi. Nasli sme viacero peknych lagun. S pieskom, aj v skalach. Asi ste sa dostali na priemernu plaz a nemali auto, tak ste museli byt na jednom mieste ...

adka13
13. júl 2022

My sme išli na Kretu autom, aj druhýkrát prečo nie opäť autom, s prespanim to trvalo 50hodin, ale autom sa da, autobusom by som nešla.

daria82
13. júl 2022

@vivincek zvládnuť sa dá. My sme išli na Thassos autobusom. Späť sme sa vracali letecky a bola som za to vďačná.

karin210
13. júl 2022

Bola som 13 rokov dozadu ešte s rodičmi ako dieťa. Cesta trvala 32 hodín pokazil sa nám cestou autobus. A už by som nešla, s deťmi určite nie. Bolo to fakt strašne dlho, ešte ten trajekt. Naspäť cca 26 hodín. Už by som tak ďaleko nešla. Boli sme aj autobusom v Toskánsku a na Elbe to sa dalo zvládnuť v pohode.

nikaeli
13. júl 2022

Áno, po skončení výšky som tak bola. Bolo to náročné, ale zvládli sme to. Teraz, po 20.rokoch by som tak už nešla. Jednak kvôli môjmu chrbtu, jednak kvôli deťom.

drzaopica
13. júl 2022

Najviac som isla 22 h do Spanielska a nikdy viac

sofiia87
13. júl 2022

Preboha, toto si preco niekto robi? Letenky sa v dnesnej dobe daju kupit za par eur hocikam. Ale teda k otazke, nie nesla, ani keby mi zaplatili.

marcellka32
13. júl 2022

Mamka bola pred 20 rokmi busom karosou-haaa, to vám je zážitok na celý život, povedala že nikdy viac busom

iwesska
13. júl 2022

My sme isli "len" cca 11h do Chorvatska a bola to morda🙄 V jednom zariadeni pre hendikepovane deti dostali takyto skvely napad,ze ich vezmu busom do Grecka. Chudence tie deti,co maju problem same so sebou sa len stazovali po navrate. 3 dni z dovolenky stravili v buse, ze nekonecno🙈

missviolet
13. júl 2022

no, bola, ako 24rocna, cca 22 hodin sme tusim isli. uz di taketo veru nezopakujem, cela polamana som bola, kamosky tiez

kiki68
14. júl 2022

My sme boli niekde v Grecku este ked som bola teenage busom a teda bolo to narocne. Ako dalo sa to prezit, ale nejake idealne to nebolo . Uz by som iba letela, za dve hodky som tam a vybavene. Chapem , ze niekto sa boji lietania, ale radsej by som do neho nacpala nejake lieky, ako sa davaju psom na ukludnenie, ako sa vliect cez Bulharsko a kade tade