Dá sa zohnať dovolenka do Egyptu do 700 EUR?

21. jún 2024

Dá sa zohnať dovolenka v egypte koniec augusta/ september do 600/700€ za 2 osoby all inclusive alebo raňajky/ večere.

tenerifka
21. jún 2024

Da, ale musite sa tam dopravit sami, trebars aj na tave

zuzubb007
21. jún 2024

To je vtip? Keby vyšla toľko dovolenka sú tam všetci, ani v januári sa nedá zohnať dovolenka pod 1000 euro pre dvoch, v tomto termíne reálne 1500 euro za dvoch

autor
21. jún 2024

@zuzubb007 Nie nejde o vtip 🤣, minulý rok, odlet hneď o 2 dni , 550€ 2 osoby a úplne normálny hotel. Pýtam sa či je možné ze niečo podobne bude aj tento rok.

lenkakravcova
21. jún 2024

Dá sa tam zohnať nájom 1 izbového bytu za 300€/mesiac + letenky. Jedlo samozrejme nie je v cene.

autor
21. jún 2024

@lenkakravcova Nepotrebuejm ísť na mesiac ale ďakujem.

nitranka03
21. jún 2024

Nie je to sice Egypt, ale kamaratka bola teraz v Tunise druhy junovy tyzden - dve osoby 760€ …Skutocne ! a teda rezort mali parádny

autor
21. jún 2024

@nitranka03 Nad Tunisom sme tiež rozmýšľali, nevieš či sa im páčilo a či by odporúčali?

katka2602
21. jún 2024

Dá, my sme teraz našli last minute 2 +2 allin. 1150€. Len treba hľadať.

ivik4
21. jún 2024

Ked je rec o Tunise, ano rezorty su nadherne a aj plaz fajn ,nie hlava na hlave ale akonahle vyjdes z rezortu tak si v smetisku. Uplne do slova a do pismena..Ani po chodnikoch sa chodit neda co su same odpadky..vsade.. clovek by neveril kym to sam nezazije 😃.Psycho 😃😃 .. Pre ludi ktory lezia na plazi cele dni je to fajn destinacia , pre takych ktory radi chodia po promenade a do mestecka vobec. Takze mna tam uz nik nedostane 😃, sice ako zazitok dobry a aj plaz ako vravim. Moj muz tam este aj schudol co mu nic nechutilo.
Boli sme last minute ale taka nizka cena ako pises nebola vobec.
Ja len aby si vedela 🙂

autor
21. jún 2024

@ivik4 Úprimne, to čo je mimo rezortu je nám úplne jedno.

ivik4
21. jún 2024

Tak potom dobre , ked nikam z hotela nechodite tak Vam Tunisko bude plne vyhovovat👌

maca1984
21. jún 2024

Dá..
Občas cestovky vyhodia last minute.
To, že je to hotel do ktorého by som ja nešla je vec druhá.
V tejto cene býva napr.grand hotel v Hurghade

lakebabe
21. jún 2024

Teraz sme pred týždňom prišli my sme boli v drahom hoteli ale kamoši bývali v Seagull hurgada vyšlo ich to 700 za dvoch. Ale musíš ubrať, úrovne hotela a komfortu. Byt sa neoplatí keď ideš na týždeň iba tak na mesiac. Sleduj last minute ale Minamar a Seagull bývajú tak bežné v last minute 300- 350 na hlavu. Ja by som tam nesla lebo chcem kvalitný hotel, ale kamaráti chodia Iba tam ak 5, 6 krat ročne a sú veľmi spokojní. Zas polohu to ma fajn v starom centre.
Poloha výborná na nočný život a nákupy večer do baru

autor
21. jún 2024

@maca1984 Tiež nejdeme do hocijakého 🙂

autor
21. jún 2024

@lakebabe Bary nepotrebujeme, nepijeme. Hľadáme niečo na pláži nie v meste

lakebabe
21. jún 2024

Však v každom hoteli máš pláž aj tu máš súkromnú plaz, more je z druhej strany ako centrum mesta. Z jednej strany máš vlastnú pláž z druhej keď vyjdes z hotela je centrum. Môžeš ísť na nákupy do mesta hocikde. Dala som ti lacnú alternatívu hotelov v tej časti. Ten Seagull pozeraj v tej cene. V tejto cenovej skupine je ešte Grand Resort. Ešte v takej cene sa dá kúpiť last minute do Turecka ale tiež musím pozerať menší hotel s all. Niečo 4 hviezdičkove

ptvw
21. jún 2024

A kde ste boli minulý rok daj prosím tip názov hotela ďakujem

petulda333
21. jún 2024

Vcera mi vyskocilo Tunisko na tyzden,odlet z bratislavy 25.6. all inclusive za 360€. Cize zamna ano,len treba hladat

isis234
21. jún 2024

@nitranka03 prosím ťa, z akej cestovky išli?
@ivik4 môžem vedieť v ktorom meste??? Pretože ja som na chodníkoch bordel, smeti nevidela.. ani pri obchodoch.
@autorka.. bola som v Tabarke, v Mahdii, Monastire. páčilo sa mi,, aj ubytko, strava výborná, čisté more, piesočná pláž. Bufet i v areáli, tiež jedáleň pri pláži-nemuseli sme sa prezliekať, stačilo dlhšie tričko obliecť

lakebabe
21. jún 2024

@petulda333 tam hlavne nie je možné dopredu povedať ci také niečo bude v auguste , predsa je to hlavna sezóna to bude ak sa čosi len uvoľní. Väčšina dovoleniek v tej sezóne je už predkupena V júni a septembri je toho plno

petulda333
21. jún 2024

@lakebabe jasne,to chapem,nespoliehala by som sa nato ale male percento nadeje je 😁

lakebabe
21. jún 2024

@petulda333 môže v pohode veľa ľuďom do toho príde choroba, hocičo vždy sa čosi uvoľní ale ak ma konkrétny dátum kedy musia ísť to bude riziko

ivik4
21. jún 2024

@isis234 Djerba

zuzubb007
21. jún 2024

@petulda333 áno to bežne vyskakuje a oklame to ludi, a nahadz si tam údaje a zarata ti palivové príplatky a bum 800 na osobu, netreba vsetkemu veriť, neexistuje v sezone

petulda333
21. jún 2024

@zuzubb007 netusim,bolo tam so vsetkymi poplatkami. My sme tak neboli,muzova sefka tak chodi stale,za ,,smiesne,, peniaze

lakebabe
21. jún 2024

@petulda333 ono podľa posledného zákona cca asi zpred 5 rokov na sk musia byt last minute zverejňované v konečných sumách bez poistky a tak aj vždy boli keď sme nejaký nasli

nitranka03
21. jún 2024

@isis234 cez dovolenka eu ci taky nejaky zlavovy portal

nitranka03
21. jún 2024

Ona je zatazena na Egypt a Tunis ….. nikde inde uz 20 rokov nechodi a to doslova 😀 ja som videla fotky , fakt krasny rezort

nitranka03
21. jún 2024

@katka2602 to je paráda

sisska96
21. jún 2024

Keď vychytaš dobré Last minúte tak ušetríš aj 70%