Dá sa v Chorvátsku nájsť ubytovanie pre 5 osôb?

19. júl 2022

Prosím vás, je možnosť najst ubytovanie pre 5 osôb v Chorvátsku od 23.7-30.7? Konečne sa nám podarilo zosúladiť si voľno tak by sme chceli niekam ísť, myslíte že je šanca niečo nájsť alebo chodiť od mesta k mestu na blind a hľadať voľný apartmán?

miriam_s
19. júl 2022

Veď pozrite booking.com / airbnb a vyhodí vám voľné ubytko presne vo vašom dátume

jana_eyre_2
19. júl 2022

Ako s deťmi? S deťmi na blind by som ani náhodou nešla, to je tak pre dobrodružny mladý pár, nie veľkú rodinu..

My každoročne riešime dovolenky cez booking, síce teda nie takto na rýchlo ale ešte v zime.. ale samozrejme sa dá nájsť aj teraz.. booking je spoľahlivý, veľa rokov tak cestujeme a ešte sa nam nestalo nič zle..

autor
20. júl 2022

@jana_eyre_2 ja neviem cez booking hľadať, nájde mi od 2000-7000€, či už je všetko iné vypredané ale skúšala som rôzne časti Chorvátska a stále mi dá takú sumu alebo stan 🥴

miriam_s
20. júl 2022

Tak hľadáš zle... Napr zoradiť od najlacnejších? To si urobila ? Aby ti upratalo ceny? Na airbnb je kopa ponúk na tento dátum, tie ceny sú za 1 noc. v apartmáne celkovo nie na osobu

miriam_s
20. júl 2022
stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
20. júl 2022

A dobre si si to vyfiltrovala? Ja som pozerala na booking a našla som pár ubytovaní napr.v zadare a pakoštane za cca 1100, ale zase ja neviem aký termín idete.. ja som dala prvý augustový týždeň.. je už asi naozaj problém nájsť ubytovanie a šlo hore, ale čosi sa vždy nájde..

My sme tento rok mali rezervované od októbra 😅 platilo sa to až v júni.. na 8noci, to už je úplne celé leto obsadené, Zadar byt.. ale kvôli niečomu sme sa rozhodli že pôjdeme na dovolenku skôr, mohli sme len o 2 noci skôr, tak muž našiel ešte jedno ine ubytko v zadare.. nie je to žiadne úžasné ubytovanie, ale postačovalo to pre 5tich.. bohužiaľ to bolo ďaleko od pláže, aj od mesta.. ale k pláži sa dalo dostať vpohode pešo a do mesta autom, takže až také hrozne to nebolo a cenovo to vyšlo na dve noci do 300€.. teraz to už bude asi viac a má tam viac bytov - majiteľka je veľmi milá stará pani, taká babička, deťom dávala stále figy.. komunikuje aj jej vnučka.. ale teda skús pozrieť Zadar - apartmens Marija, ulica bruna Bušica.. keďže má viac bytov, nie je to pri centre, je to za nižšiu cenu, tak možno vo vašom termíne by bol nejaký voľný.. ale teda nie je to nič luxusné.. bola tam však pekná kúpeľna, dve izby s dobrými posteľami, balkon a kuchyňa s TV..

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katulienkax
20. júl 2022

skuste aj taliansko - sever, je to blizko, COrvatsko je vraj tento rok strasne plne co pozuvam, na blind velmi mala sanca, mozno len tak daleko od mora

rdi
20. júl 2022

Myslím, že kľudne. My zakaždým keď sme šli takto na dovolenku do chorvátska sme si takto hľadali ubytko a v pohode sme ponachádzali