Chystáme sa na dovolenku a neviem či radšej zbaliť vacsie mnozstvo alebo sa da kupit aj tam, Ma niekto skusenost ???
Maju tam vsetko, a ceny su myslim porovnatelne (nieco je drahsie, nieco zas lacnejsie). ja budem brat iba jedlo, ktore spotrebujeme prvy - druhy den, ostatne kupime v obchode tam. Jogurty, vyzivky, vodu...
Lidl tam majú a je v ňom všetko čo aj u nás a aj ceny sú takmer rovnaké
urcite kupite vsetko. a ked nie lucku, tak inu znacku. napr u nas sa predava aj jana a jana je chorvatska voda.
podla toho kam idete niekde maju aj lucku vo vacsich marketoch.. je to podla destinacie..
moj maly mal rok,ked sme boli v chorvatsku a pil tam janu
Ahoj, kupovali sme janu .
ahoj,mali tam dojc.vodu JANA
Ahojte... ja žijem v Chorvatsku, dojčensku vodu tu veľmi nenájdete. Ale ak nechcete dat dieťatku vodu z vodovodu, tak kúpte akúkoľvek neperlivú vodu v obchode. Môžete Janu ale hovorím, že to len obyčajná stolová voda a to najdrahšia v Chorvátsku. Takže kľudne kúpte aj neperlivú vodu v Lidli, vyjde vás to lacnejšie, prípadne sa informujte u prenajímateľa, kde bývate, či je v apartmáne pitná voda z verejného vodovodu, v tom prípade stačí vodu prevariť. Ak má vodu zo studne alebo zo zásobníka dažďovej vody (na niektorých ostrovoch alebo na osamách) vtedy si vodu na pitie kúpte. Pozdrav z Dalmácie 🙂
ked bolo treba kupili sme Janu, ale mali sme v apartmanoch aj dobru pitnu vodu tak tu som prevarala.
lucku tam nekupis ale dojcenske vody maju oni svoje. ale nazov si uz bohuzial nespomeniem co sme my kupovali. baby mozno budu vediet. detto plienky popr. vyzivy tam normalne kupis.