Cyprus so 4-mesačným dieťaťom

miska7754
28. jún 2023

Ahojte mala bude mať 4 mesiace v septembri a chceme ísť na cyprus išli by ste s takou malou na cyprus?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
28. jún 2023

@jj298 Nie, nesla. Taka lahodka ako rotavirus a budes si dovolenku pamatat cely zivot.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
28. jún 2023

@jj298 Jee dakujem pekne 😃

miska7754
autor
28. jún 2023

@beata_k preco ved chodia s takými malymj

deti95060810
28. jún 2023

určite nie... Cyprus máš ďaleko, nevieš aká je tam zdr. starostlivosť a pod. vyber si niečo bližšie ...
moja dcéra je tmavšej pokožky a lekár vo veku 2 mesiace sa nás zhrozene pýtal že kde sme s ňou boli na dovolenke...a to dieťa len opálilo v kočíku pod orechom doma na dvore...🙂

beata_k
28. jún 2023

@miska7754 Tak chodit chodia, ale za zodpovedne to nepovazujem.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janinah
28. jún 2023

To už je neskoroooo...to už z pôrodnice najneskôr po šestonedeli treba niekam vyraziť ...aby boli fotky na fb a instagram...
Ak v tom cítiš iróniu,tak cítiš správne...
Tvoje dieta,tahaj ho aj do tramtarie,ty sa budeš trápiť ak bude problém ci už zdravotný ci iný...
Ja more milujem,aj teraz som na plazí,ale ako tehotná aj s malými deťmi mi stačil bazén na dvore u babky.

luliu
28. jún 2023

@miska7754 určite by som nešla, s tak malým bábom nie. Čo z toho budeš mať?

martinka13
28. jún 2023

Určite nie. Nemala by som na to nervy. Som dosť opatrná, neviem si predstaviť s tak malým dieťaťom riediť napr. zdravotné problémy na Cypre. My sme s deťmi začali lietať, keď mali 2,5 roka. O nič sme neprišli....

eliska13
28. jún 2023

S takým malým iba tam, kde sa môžem vrátiť autom

zmrzlinka2021
28. jún 2023

Išla, ale my sme akční ľudia, a hlavne Cyprus je EU. Ľudia bežne cestujú s takými deťmi a žijú naplno. Všetko je to o nastavení mysle.

luliu
28. jún 2023

@zmrzlinka2021 nenapísala kam na Cyprus, takže to nemusí byť EU

janinah
28. jún 2023

@eliska13 aj to vrátiť autom je diskutabilné...pred pár rokmi v Chorvátsku sme chytili nehodu na diaľnici.my sme našťastie boli práve pri výjazde tak sme mohli pokračovať inou cestou.ale potom som sa dočítala.ze tam stála kolóna tuším 6 či 8 hodín vtedy...mať v aute dieťa nedajbože choré si neviem ani predstaviť..odvtedy nosíme v aute slušne zásoby vody na cesty

janinah
28. jún 2023

@zmrzlinka2021 aha.cize kto nebol s parmesacnym pri mori tak nežije naplno? Dovolím si oponovať.... dá sa aj naplno žiť a neriskovať zbytočne.more nikam neuteká...

tenerifka
28. jún 2023

urcite by som isla, 4-mesacne dieta je este stale na mlieku, 3-mesacne koliky uz pominuli, tak len papka a spinka a je vysmiate.....ziadne behanie za uz loziacim a chodiacim batolatom, je to urcite idealny cas na dovolenku. Treba hlavne dobre poistenie-horucky ci ine neduhy sa mozu objavit rovnako na Sk ako na Cypre,a ty si to naozaj uzijes. Pohodlny kocik, vajicko v pripade presunu taxikom......nie si prva ani posledna, co vezmes babatko na dovolenku do zahranicia, ja som videla novorodencov z Europy aj na Bali ci Maldivoch, ked su v pohode rodicia, tak bude aj dieta

ewelin121
28. jún 2023

Ja by som nešla ..minimálne kym nemá povinne očkovania (na letiskách sa premelie hocičo)… my ideme ale už bude mat rok s pól …sle už mame coto nacestovane sami po svete a vieme dobre Aj,Nj keby náhodou treba riešiť zdravotne či iné problémy

mircalla
28. jún 2023

@miska7754 Nie a to som ozaj velky cestovatel
Nic z tej dovolenky mat nebudes.

nikpa
28. jún 2023

@miska7754 nie neisla, tu sa nejedna len o krajinu, zdravotnu starostlivosť akú tam majú, že je tam teplo na tak malé bábätko ale aj tá cesta lietadlom. Kde je stále v interiéri pustena klíma, takže najlepšie ako nachytať všetko co je tam vo vzduchu, množstvo cudzincov, imunita takého malého bábätka ešte nie je pripravená na taketo výlety a množstvo ľudí. Nehovorím, že keď žena porodí, má sedieť doma, aj s deťmi sa dá cestovať ale nepochopim, že niekto nedokáže obetovať ani prvý polrok života dieťaťa pre jeho dobro. Ale samozrejme môžeš sa s ním trepať kam chces, veď ľudia chodia, ako si napísala ...ty si jeho matka, je to tvoje rozhodnutie, tvoja zodpovednosť.

domiklik
28. jún 2023

@miska7754 skutočne sa ti čudujem, že kladies takúto otázku na tomto diskusnom fóre, ale dobre... September ďaleko, a teraz ani len netušíš ako tvoje dieťa bude o tri mesiace reagovať na bežné denné úkony, možno bude dávat 20 minútové spanky a ty sa akurát tak scvoknes... Pokiaľ však budeš mat dieťa podľa knižky, tak nie je pravda, že si dovolenku neuzijes, dieťa ešte nechodí, kúpať sa nebude, september na Cypre sa už dá, je to EÚ... Čiže za predpokladu, že bude všetko ôk, to môže byť na dlhú dobu vaša najlepšia dovolenka, ale určite by som tu dovolenku nekupovala už teraz