Priatelia, bol niekto?
CK nám ponúka plnú penziu, Bude voda/minerálka v cene, alebo si denný pitný režim budeme musieť kupovať???
Vopred diky za odpovede. Niki
Veď sa spýtaj v CK.
Ahojte, tiež sme sa rozhodli za Cyprus lokalita Ayia Napa, sú tam vedľa seba tri najkrajšie plaze a chcem sa spýtať na hotel Tsokos Paradise Village, či ste tam niekto boli?
@kordiak77 vo vetsine hotelov na cypre vodu si musis pytat cistu a nacapuju ti. My sme boli v 2hoteloch toto leto s takto to bolo..
@kordiak77 ak nieje velky rozdiel v cene zober all. Ja som bola s detmi a nedoplatila by som sa kolko vody popili. Plus ja drinky od 10 do 24 tej a este aj voda kava pivo.my sme boli v protarase Tsokos protaras hotel .
jedine co mi na tom protarase vadi, ze tam nie su vodne atrakcie pre deti (ked neratam bazeny) - nieco ako smykacky a tobogany. Inak Protaras za mna top destinacia
@lubossi v hoteli anastazia je mensi aquapark..my sme boli v tsokos protaras a 1 den sme mali vony vstup..kedze je to 1siet
@kordiak77 kazdych 10 metrov bol stanok taxi sluzby so zoznamom kam a za kolko ta vedia odviest - bud tie opustene mesta na severe, alebo vinohradnicke dedinky vo vnutrozemi.. vecer postaci prechadzka na ulici - je to party ulica kde su podniky vsetkeho druhu a zamernia. a kusok na kopci je lidl a za nim lunapark s ruskym kolom
plus casto chodia autobusy (a su pomerne lacne a kvalitne) ak chces ist niekam dalej na ine plaze, alebo do nejakeho mesta
Plna penzia su obed vecera a ranajky s pitim pri nich. Ak chces celodenne nealko, to je light all inclusive.
Pripadne som videl pol penzia plus tam boli ranajky a vecera plus nealko pocas dna.
Pitny rezim riesis sama pri plnej penzii. Ale ich sa opytaj oni ti povedia, ci tam nie je aspon balena voda, ale pochybujem.