Cyprus - Protaras - Sunrise Beach hotel

kordiak77
6. jan 2025

Priatelia, bol niekto?
CK nám ponúka plnú penziu, Bude voda/minerálka v cene, alebo si denný pitný režim budeme musieť kupovať???
Vopred diky za odpovede. Niki

hellwant
6. jan 2025

Plna penzia su obed vecera a ranajky s pitim pri nich. Ak chces celodenne nealko, to je light all inclusive.
Pripadne som videl pol penzia plus tam boli ranajky a vecera plus nealko pocas dna.
Pitny rezim riesis sama pri plnej penzii. Ale ich sa opytaj oni ti povedia, ci tam nie je aspon balena voda, ale pochybujem.

mk1111111111
6. jan 2025

Veď sa spýtaj v CK.

avii
6. jan 2025

Ahojte, tiež sme sa rozhodli za Cyprus lokalita Ayia Napa, sú tam vedľa seba tri najkrajšie plaze a chcem sa spýtať na hotel Tsokos Paradise Village, či ste tam niekto boli?

lubossi
6. jan 2025

@kordiak77 tym sa vobec netrap. budes na ulici kde je milion obchodov a kupis si ked budete smedni. My sme boli vo vedlajsom Perle. mali sme pol litrovu flasku na den do minibaru tusim, ale tomu roznasacovi som povedal nech nam da viac.

slavomira236
6. jan 2025

@kordiak77 vo vetsine hotelov na cypre vodu si musis pytat cistu a nacapuju ti. My sme boli v 2hoteloch toto leto s takto to bolo..

slavomira236
6. jan 2025

@kordiak77 ak nieje velky rozdiel v cene zober all. Ja som bola s detmi a nedoplatila by som sa kolko vody popili. Plus ja drinky od 10 do 24 tej a este aj voda kava pivo.my sme boli v protarase Tsokos protaras hotel .

lubossi
6. jan 2025

jedine co mi na tom protarase vadi, ze tam nie su vodne atrakcie pre deti (ked neratam bazeny) - nieco ako smykacky a tobogany. Inak Protaras za mna top destinacia

slavomira236
6. jan 2025

@lubossi v hoteli anastazia je mensi aquapark..my sme boli v tsokos protaras a 1 den sme mali vony vstup..kedze je to 1siet

kordiak77
autor
Včera o 09:01

@lubossi ahoj. Ak nechcem ležať na pláži, čo robiť? Aký výlet by si odporúčal do okolia?

lubossi
Včera o 09:15

@kordiak77 kazdych 10 metrov bol stanok taxi sluzby so zoznamom kam a za kolko ta vedia odviest - bud tie opustene mesta na severe, alebo vinohradnicke dedinky vo vnutrozemi.. vecer postaci prechadzka na ulici - je to party ulica kde su podniky vsetkeho druhu a zamernia. a kusok na kopci je lidl a za nim lunapark s ruskym kolom
plus casto chodia autobusy (a su pomerne lacne a kvalitne) ak chces ist niekam dalej na ine plaze, alebo do nejakeho mesta

kordiak77
autor
Včera o 09:28

@lubossi super. ďakujem za info