Cyprus - Constantinos a Vrissiana hotel

lencika1
20. júl 2024

Ahojte dievčatá, zaujímajú aktuálne info (2024)a recenzie o týchto hoteloch.
Prosím kto absolvoval pobyt už toto leto ake boli pristelky, jedlo a klíma( či vám fungovala správne a dala sa nastaviť teplota)
Dakujem 🤗

lilyianka
20. júl 2024

@lencika1 neviem ako tento rok,ale minulý rok klienti na Constantinos nadavali. Vraj hrozný bordel všade.
My sme boli ubytovaní v inom hoteli a teda tiež katastrofen. Osobne by som tam už nešla, hlavne aj kvôli verejnej pláži.
Dojem zachránili vodné športy a krásne more.

lencika1
autor
21. júl 2024

@lilyianka ved áno krásne a teple more 💦 v akom ste boli vy ?

slavomira236
21. júl 2024

@lencika1 tiez sa chystam na juzny cyprus..co pozeram recenzie tak to ubytovanie a sluzby hotelove nicmoc celkovo co sa tyka juzneho cypru.ale chcem vidiet aspon raz tu vodu a plaze na juznom cypre. Ono aj teraz co sme boli v bulharsku prvy krat som bola s detmi recenzie nic moc ale boli sme spokojny co sa tyka jedla hotela bazenov..zas horsie uz bolo more stale vlny 2dni zo 6stich cervena vlajka. Ja nie som nejak narocna ale tak cyprus je drahsi tak tie sluzby by mohli byt lepsie..ja este nemam hotel snad nejaka lm vyjde este teraz niekedy

lencika1
autor
21. júl 2024

@slavomira236 ano my ideme asi 8x, pozname vsetko kam ideme a ideme kvôli moru, len niekde bývať musíme takze preto zháňať aktuálne info ☀️ skvele last minute na Cyprus mas koncom augusta a v septembri začiatkom, kupovat deň dva pred odletom ..

lencika1
autor
21. júl 2024
lilyianka
21. júl 2024

@lencika1 silver sand

lencika1
autor
22. júl 2024

@lilyianka a bola to teda bieda ?

lilyianka
22. júl 2024

@lencika1 bola. Totižto asi 4 prvé poschodia bolo v pôvodnom stave (samozrejme tam dali nas) a posledne 2 poschodia zrekonštruované. Tam tie izby vyzerali pekne (bola som pozrieť u ďalších dovolenkárov co tam boli). Ale na chodbách strach a hrôza. Som vravela,keby mi tam niečo spadne radšej to ani nezdvihnem. My sme ešte dopadli s izbou "celkom fajn",aspoň čo hovorili ďalší co s nami boli v turnuse. Všetci sa u delegátky sťažovali,ale ta prdela na to...
Jedlo. 2x sa stalo,že medzi jedlami boli aj pokazené jedlá- raz ryža,raz cestoviny. Myslela som,že keď sme na ostrove pripravia aspoň nejaké morské špeciality. No podľa mňa rybie prsty a fike k tomu nepatria 🤷‍♀️ a ešte safingy, kde bolo podávané jedlo. V jeden deň v safingu hranolky,na druhy v tom istom ryža, samozrejme popadané hranolky pod gastronadobou tam nechali.
Takže asi takto.

lilyianka
22. júl 2024

@lencika1 zase na druhej strane,nebol problém požičať si loď, nepotrebovali lodný preukaz ako v HR.

lencika1
autor
23. júl 2024

@lilyianka dobre vedieť že aj keď bude hocijaký last minute radšej nie tento hotel 🙈

renca1992
23. júl 2024

@lencika1 odporúčam Malama beach hotel Village, síce sme tam boli minulý rok, ale boli sme veľmi spokojní, o dva týždne tam ide dcéra s prarodičmi znova. Všetko bolo udržiavané v krásnej záhrade. Mali sme apartmán a bola tam aj kuchynka s kanvicou, varičom, chladničkou a klímou. Pláž bola úžasná pre detičky, piesok, pozvolný vstup do mora a najma bola v zálivu, takže tam nefučalo. Jedlo tiež veľmi dobré. Jediné mínus bola zdlhavá cesta z letiska skoro 3 hodiny s malým dieťatom nič moc. Síce nie je priamo v Ayia Napa, ale bol tam klud, ideál pre malé deti.

lencika1
autor
23. júl 2024

@renca1992 áno je to krasny hotel mam ho v oku, len švagriná má booknutu vrissianu tak sme chceli aby boli deti spolu... inak nerozumiem ako ste mohli ist tak dlho je to asi 60km a diaľnica, jedine že Vás hotel bol posledný z hotelov ku ktorému išiel bus ? No ale aj tak.. tento rok je odlet z ke 22,30 tak sa mierne desim

renca1992
24. júl 2024

@lencika1 hotel bol fakt super, jediná výtka je k tej ceste z letiska, nám povedali že cesta trvá cca 1a pol hodinu, lenže to mysleli bez zastávok u asi predošlých 20ti hotelov kte postupne vystupovali ostatný ludia. My sme boli až posledný na rade.

lencika1
autor
24. júl 2024

@renca1992 mozno aj keď je to cudne lebo už transfer máte v cene stojí za zváženie vlastný - prívatny. Tým by ste boli tak boli za 40min. Niekedy ideme aj na vlastnú päsť tak mam odskusane. Teraz je obdobie kedy mi viac vyhovuje All incl