Idete teraz niektora na Cyprus, zaviedli karantenu, tak neviem, ci ist, alebo zrusit dovolenku
@simonah73 vies, ze sa nakazim kovidom je mi nejako ..., ale idem tam s malym dietatom a ak by som tam mala byt v karantene, tak mi je to proti srsti, zavolam pondelok do cestovky, ci sa to da zrusit, alebo vymenit za nieco v Eu, ale sklamana som velmi
Myslela som, ze aspon do septembra daju pokoj
Odkial mate info ze je na Cypre karantena?
Cyprus predsa žiadnu karanténu pre prichádzajúcich do krajiny nezaviedol. V interiéri sú povinné rúška. Nič viac.
Autorka, karanténu máš len v prípade, ak by si bola pozitívna. Tak isto máš karanténu aj na Slovensku, bez ohľadu na štátnu príslušnosť. A k tvojej poznámke, že do septembra dajú pokoj, ty si jedna z tých, ktorí si myslia, že covid-19 ovláda Gates a Soroš? 😄 Lebo prepáč, ale každému inteligentnému človeku musí byť jasné, že vírus si nevyberá, kedy a ako rýchlo sa bude šíriť a so stúpajúcimi číslami nakazených, sa budú logicky aj sprísňovať opatrenia.
my sme teraz na Cypre a o karanténe sa tu nič nehovorí, iba ruska sú povinné napr. v autobusoch a interiéri, ale v hoteli to nikto nedodrziava
@smileba dakujem za info
Pozor hlavne na to ze na Cypre im naozaj stupaju rychlo cisla…. My sme prisli z Cypru v sobotu a obaja s muzom mame covid …. Treba sa urcite chranit reapiratorom v restauraciach a na letisku/lietadle
Pre toto je dobré, že na ZŠ zaviedli čítanie s porozumením 😉
@luliu 👍
My sme pre toto vyberali chorvatsko...aj ked sa cenami a sluzbami z daleka nemoze rovnat grecku cypru spanielsku turecku bla bla....ale ak by sa "postastil" covid sadnem do auta a idem domov..a nie ostat visiet niekde a bohvie v akych podmienkach byt v karantene....
Ked to uz ale mas zaplatene tak by som sla....no respirator v lietadle v restike sediet vonku ak sa da...no bola by som opatrna
Daju pokoj? A kto konkretne? 🤔
My sme teraz na Cypre. Rúška tu povinné nie sú. Sú povinné len na južnom- Gréckom Cypre
@zuzanama dakujem za info
hm, tak nakazit sa mozes hocikde, je pravda, ze na cypre je toho vela, ale tak ak tam pojdes zdrava, v lietadle a ak bude aj letisko plne si das respirator a hlavne dobre poistenie aj proti covidu tak mozno by som isla, keby to uz bolo zaplatene.