Čo zvyknete dávať do príručnej batožiny?

15. júl 2024

Ahojte. Prvýkrát ideme s deťmi 7 a 10 na dovolenku letecky. Čo zvyknete dávať do príručnej batožiny?

nina004
15. júl 2024

Náhradné oblečenie pre každého, keby nám stratili kufor, foťák,doklady, peňaženku.

tanyan
15. júl 2024

Občerstvenie - keksy, cukríky, toasty, ovocie...
Prázdnu fľašu na vodu, základné lieky, tenké žabky (tenisky sú na nohách v lietadle, aby nezaťažovali podpalubnú batožinu), vreckovky, vlhčené utierky, ľahké šaty, tablet...

lulu0123
15. júl 2024

Presne, jedno nahradne oblecko pre kazdeho plus plavky, lieky, ja napriklad maly roztok na sosovky,puzdro na sosovky,okuliare,slnecne okuliare,doklady,peniaze.Veci bez ktorych sa nezaobides keby sa nahodou batozina stratila.

ivik4
15. júl 2024

Doklady , penazenka, malemu nahradne tricko a croisant kt. Aj tak nezje nikdy , vlhcene, vreckovky. Nic ine

anjelicek26
15. júl 2024

Deti majú v ruksaku ten vankúš okolo hlavy makkucky, prázdnu fľašu na vodu, žuvačky, snacky, tablet, malu flasticku dezinfekcie,nabíjačku,mobil, slúchadlá, sortky. Do lietadla idu v teplákoch, tričku krátkom a mikine.. keď pristaneme, prezlecu si tepláky za sortky a mikinu tiež zbalia do ruksaku. Ale v lietadle a priletovej hale býva chladno. Ja mam milión iných veci zbalenych, dokumenty, podklady k dovolenke, hotovosť,peňaženku, veci na prezlecenie pre maminu, plienky, utierky, mlieko,pumpu, deku, ciapocku aby mu klíma do uší nenafukala...ale to ty s veľkými deťmi všetko nepotrebuješ.

autor
15. júl 2024

Ďakujem ☺️

marsmykkok
15. júl 2024

Len čo musí byť. Teda doklady, pasy, peňaženka, kľúče od auta, mobil a nabíjačka k nemu a hygienické vreckovky . Ostatné vo veľkom kufri. Nevidím význam nosiť príručnú tašku veľkú ako svet. Že kufor nedôjde je rarita a keby áno nejdem na inú neobývanú planétu a nové plavky a šaty si kúpim.

slavomira236
15. júl 2024

Moji teraz malu mikinky vodu obcerstvenie nintendo telefon starsi mala oblubeneho plysaka..ja len doklady penazenku telefon papiere k dovolenke okuliate na citanie zuvacky do lietadla

1ryba
15. júl 2024

Šlapky, plavky, rýchloschnúci uterák, mimiopalovák, oblečenie na 1-2 dni, doklady, lieky, nabíjačka, všetko čo treba na prežitie, ak by kufor nedorazil načas.

lakebabe
15. júl 2024

Občerstvenie na cestu , dezinfekciu na ruky, peňaženky, pasy, doklady k dovolenke, Roztok na šošovky, náhradné šošovky, dioptrické okuliare, Vlhčené obrúsky, Vreckovky , nabíjačka, lieky na predpis, inhalatory a to je všetko. Kedysi som nosila aj nahradené oblečenie už to nenosím. Väčšinou všade sa dá niečo kúpiť na oblečenie po príchode.
Tento rok muž zabudol všetky šľapky doma, kúpil v obchodíku v hoteli hneď po check ine.
Nosíme len taky ruksak ako prirucnu nič viac otravuje ma to sa s tým ťahať po letisku

ninah1486
16. júl 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja tam zvyknem mat vsetky doklady, oblecenie pre deti a hlavne nejake snacky