ahojte, chcela by som vas poprosit o radu co si so sebou zobrat na dovolenku do chorvatska. ake mate skusenosti ?co sa tam da vsetko kupit a co naopak treba zobrat so sebou ? ideme v mesiaci maj s 9 mesacnym syncekom a budeme byvat v apartmane. Neviete ci sa tam daju zohnat plienky pampers (pouzivame len tuto znacku a sme spokojny) pripadne ake su vase skusenosti . vopred dakujem za kazdu dobru radu 🙂
chceme ist az na mesiac 🙂 priatel si vybavuje v praci aby mohol robit odtial.
@lastovicka01 plienky by som si urcite vzala,su tam totiz dost drahe.
@lastovicka01 ja si naopak myslím, že plienky netreba brať, zobrala by som malému mlieko, základnú drogerku, čo používate a plienky, vlhčené utierky a bežné potraviny si nakúpiš tam. Bežne je tam obchod zn Studenac - mne to pripomínalo našu Coop jednotu. Potraviny sú tie isté, čo aj u nás, mnohé v rovnakých baleniach, len názov po chorvátsky samozrejme 😅 Nič zvláštne, nič iné. Nakúpiš tak ako u nás. Ceny v pohode.
A kam presne idete? 🙂
ideme do omisu , mala luka sa to vola.
ceny plienok ale neviem, ak baby píšu, že sú tam drahé, beriem späť. Ja som tam plienky nekupovala, len bežné nákupy potravín 😉
plienky (aspon tie 2 balenia),umele mlieko (az pouzivate),instanstne kase,detske vyzivy,detske hyg.potreby - vsetko vziat so sebou co sa tyka dietata, aspon zasoba na tie 2 tyzdne. mne sa v chorvatsku zdalo dost draho a to sme tam boli nieco vyse tyzdna, esteze sme mali dost jedla nabaleneho z domu 😒
My sme boli minulý rok nabrala som všetko a uplne zbytočne, ceny su tam porovnatelne s našimi či su to potraviny,plienky alebo drogeria, tento rok beriem plienky a jedlo len na cestu 🙂 chodíme tam už niekolko rokov,ale zda sa mi že tam ceny klesly alebo u nás stupli 🙂 tak tento rok určite len oblečenie.....
dakujem vam vsetkym za rady 🙂
Vecičky pre dieťatko by som si určite zobrala so sebou a nespoliehala by som sa na to, či to tam kúpim alebo nie, veď zas balík plienok toľko miesta nezaberie.